wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   hyperfresh-techniek-koelen

Siemens hyperFresh

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Siemens introduceert: De nieuwe hyperFresh koelkasten. Powered by iSensoric.

Siemens hyperFresh koelkast

Het leven is leuk als elke dag weer een nieuwe verrassing brengt. Onverwachte gasten op de stoep? Een spontaan weekendje weg voor de boeg? Met de nieuwe koel-vriescombinaties van Siemens kun je elke situatie aan. Dankzij de innovatieve functies blijven je levensmiddelen langer vers en worden ze onder optimale omstandigheden bewaard. Dan kunt u de dingen doen die leuk vindt. En de koelkast zorgt voor de rest.

Versheid onder controle met iSensoric

De innovatieve iSensoric technologie maakt van de toch al uitstekende koel-vriescombinaties van Siemens nu wel iets héél bijzonders. Dankzij intelligente sensoren hoef je je geen zorgen meer te maken over uw verse producten, maar kun je gewoon van het leven genieten terwijl de koelkast je producten langer vers houdt. Keep fresh when life happens.

Vers, verser, hyperFresh

De hyperFresh lade houdt je levensmiddelen langer vers en is uiterst gebruiksvriendelijk. Bovendien creëren zowel vorm als functie de ideale omgeving voor je groente en fruit. Dat zie je aan de kwaliteit, dat voel je aan de versheid en dat proef je op je bord.
Een geweldig vooruitzicht: Nooit meer ontdooien.

De sensoren in de Siemens noFrost koelkasten leveren alle informatie aan die nodig is voor de juiste ontdooicycli van het apparaat – bijvoorbeeld gegevens over de buitentemperatuur en het aantal keren dat de deur opengaat. Deze gecontroleerde ontdooicycli gaan ijsvorming aan de binnenkant van de koel-vriescombinatie tegen, waardoor ook het energieverbruik consequent laag blijft. Je hoeft de vriezer dus nooit meer te ontdooien: dat bespaart je tijd en moeite.

Meer van : Siemens huishoudelijke apparaten

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent