wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   siemens-te809201rw

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Volautomatische espressomachine

De Siemens TE809201RW volautomatische espressomachine is voorzien van stil maalwerk van onverslijtbaar keramiek. De TE809201RW is daarmee de stilste volautomatische espressomachine van Siemens. Bovendien kun je snel en eenvoudig een heerlijke kop koffie zetten dankzij de minimale opwarmtijd en de One-touch functie.

Dankzij de One-touch functie zet je snel en eenvoudig met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Het sensoFlow System garandeerd elke keer weer voor de maximale espresso smaak, dat komt doordat het water tijdens het gehele bereidingsproces op de optimale temperatuur gehouden wordt. Bovendien is de TE809201RW eenvoudig in onderhoud omdat hij voorzien is van een automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma. 

One-touch functie

Deze Siemens TE809201RW volautomaat is voorzien van een One-touch functie. Met éen druk op de knop zet je een espresso, café crème, cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd. Dankzij de 'my Coffee' functie kun je de verhouding tussen melk en koffie zelf instellen. Met de TE809201RW kun je de individuele instellingen voor maximaal zes personen opslaan.

Flexibele melktoevoer

Melkschuim, warme melk en heet water zijn met deze Siemens apart beschikbaar. Ook bepaal je zelf of je de meegeleverde melkcontainer wilt gebruiken of direct liever gewoon een melkpak wilt gebruiken. De TE809201RW is voorzien van creamCleaner, dat is een eenvoudige snel reiniging van het melksysteem.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent