wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   verticale-pallet-tuin

Verticale Pallet Tuin

Fraai en robuust voor in de keuken. Gevuld met bloemen, vetplanten of keukenkruiden: Verticale Pallet Tuin.

  • Fotocollectie

Met de PUP Verticale Pallet Tuin heb je een sfeerelement en mini tuin in een handomdraai! De Verticale Pallet Tuin wordt compleet geleverd met bakjes die je zelf op de juiste afstand kunt vast schroeven, wandhaken en folie voor onder de potgrond.

De Verticale Pallet Tuin

De Verticale Pallet Tuin is gemaakt van ruw en nieuw hout en wordt geproduceerd in Nederland. Ontwerper Van Triest: 'Een pallet is gemaakt voor het transport van goederen. Het is daarom goed mogelijk dat elke pallet een beetje anders is. Dat maakt een palletmeubel juist zo interessant.' De tuin wordt standaard geleverd met verstelbare bakjes, ophanghaken en folie en is verkrijgbaar in drie maten: 80X100 cm, 160x100 cm en 240x100 cm. Verkrijgbaar vanaf 79 euro op www.popuppallets.nl. Om de levensduur te verlengen, wordt voor een meerprijs vanaf 38 euro de Verticale Pallet Tuin voorzien van beschermende beits.

Ontwerper Egbert van Triest

Om een oplossing te bieden aan ruimtegebrek op balkons, bedacht ontwerper Egbert van Triest van PopUpPallets (PUP) uit Amersfoort de Verticale Pallet Tuin. De tuin is net als de andere producten van het meubelbedrijf vervaardigd van pallets en biedt ruimte voor planten, kruiden en bloemen. Met een diepte van 12 centimeter wordt zo zelfs het kleinste balkon omgetoverd tot een groene oase. De Verticale Pallet Tuin is opgebouwd uit FSC vurenhouten panelen waar bakken voor de planten aan zijn bevestigd. Zo ontstaat als het ware een muur van groen. Van Triest: 'Nederlanders staan bekend om hun liefde voor tuinen, dat blijkt ook uit het enthousiasme omtrent de moestuinen van AH. Maar lang niet iedereen heeft de ruimte om wat met die hobby te doen. Dat heeft mij geïnspireerd tot het maken van de verticale tuin. Een ideale oplossing voor iedereen met een kleine buitenruimte, die wel graag groen om zich heen heeft.' Nu dus ook verkrijgbaar als kruidenrek voor de keuken.Publicatiedatum: 21 mei 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: tuin balkon plant groen verticale tuin keuken keukenkruiden kruidenrek

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent