wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   topbrewer-van-scanomat-via-keukenhuys-de-tweede-kamer

TopBrewer Scanomat: Keukenhuys De Tweede Kamer

Keukenhuys De Tweede Kamer presenteert de TopBrewer van Scanomat: een revolutionair inbouwapparaat voor verse dranken.

  • Fotocollectie

De TopBrewer van Scanomat is een nieuw revolutionair apparaat voor het volmaakte kopje koffie, gemaakt van versgemalen bonen. Ook een kopje thee, een glas water of andere koude dranken worden in een mum van tijd bereid door middel van het ingenieuze systeem, dat zeer stijlvol wordt ingebouwd in het werkblad van een keuken. Met één druk op een smartphone, tablet of het touchscreen is de TopBrewer te bedienen. Stel uw koffie of drank samen naar eigen voorkeur en sla het op onder uw favorieten. Het zetten van een cappuccino gebeurt in vijftien seconden en de TopBrewer reinigt zichzelf binnen een seconde na iedere serve. De TopBrewer is verkrijgbaar bij Keukenhuys De Tweede Kamer vanaf €7750,-.

Over Keukenhuys De Tweede Kamer

Dit keukenbedrijf is alles behalve standaard. Directeuren - of liever: voorzitters - Frits Schram en Marco Verheijen ontwerpen oogstrelende keukens met een visie. Met staaltjes oerdegelijk Brabants vakmanschap die de bewoner passen als een jas. De keukens worden met de hand gemaakt in de eigen keukenmeubelmakerij en zijn er in alle denkbare kleuren, stijlen en materialen. Frits en Marco zijn eigenzinnige levensgenieters met dertig jaar ervaring in de keukenbranche. Geen keukenwens is hen te gek. Met een feilloos gevoel voor sfeer werken ze toe naar een perfect eindresultaat: een unieke, prachtige keuken die perfect past bij het huis waar hij in geplaatst is.

Meer informatie: www.detweedekamer.com

Publicatiedatum: 12 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: keukenhuys de tweede kamer topbrewer keukenapparatuur koffie thee keuken capuccino

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent