wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   simplehuman-voegt-stijlvolle-witte-lijn-toe-aan-assortiment-designprullenbakken-

Simplehuman voegt stijlvolle witte lijn toe aan assortiment designprullenbakken

Voor een moderne en strakke uitstraling van keuken en badkamer

  • Fotocollectie

Simplehuman, leverancier van keuken- en badkameraccessoires, vernieuwt haar assortiment designafvalbakken binnenkort met een elegante witte lijn. Een groot deel van het huidige assortiment zal in het wit verkrijgbaar zijn, zoals de halfronde afvalbakken met sensor en diverse formaten pedaalemmers.

De witte afvalbakken zijn ideaal voor mensen die hun keuken en badkamer met een kleine aanpassing een nieuwe look willen geven. “Met wit kun je verschillende kanten op. Het kan zowel een moderne en strakke uitstraling creëren, als een speels accent toevoegen in de ruimte. De kleur is bovendien te combineren met verschillende interieurstijlen, waardoor de gebruiker er meerdere kanten mee op kan”, vertelt een woordvoerder van simplehuman.

European Product Design Award 2017

Ook de halfronde 45 liter afvalbak (ST2009) met sensor, die eerder dit jaar de European Product Design Award 2017 won, zal in het wit verkrijgbaar zijn. De afvalbak werd niet alleen bekroond om het stijlvolle design, maar ook om zijn slimme functies. Zo beschikken de halfronde afvalbakken van simplehuman over een bewegingssensor waarmee de gebruiker de deksel met een simpele zwaaibeweging kan openen, zonder de afvalbak aan te hoeven raken. Door de nauwkeurige detectietechnologie zal de deksel niet onverwachts of op een ongewenst moment opengaan. De afvalbakken zijn daarnaast voorzien van een ingebouwde afvalzakhouder, die aan de achterkant van de prullenbak is opgeborgen. Hierdoor zijn de afvalvakken eenvoudig te vervangen.

De witte collectie is vanaf september beschikbaar via de website van simplehuman.

Tags: design prullebak wit stijlvol afvalbak met sensor

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent