wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   simplehuman-breidt-functionele-lijn-design-afvalbakken-uit-met-nieuwe-kleuren

simplehuman breidt functionele lijn design afvalbakken uit met nieuwe kleuren

simplehuman, leverancier van keuken- en badkameraccessoires, breidt de lijn van design afvalbakken uit met twee kleuren: roségoud en donkerbrons.

  • Fotocollectie

De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor halfronde afvalbakken met sensor, diverse pedaalemmers en afvalbakken met twee compartimenten voor recycling.

Halfronde afvalbakken

De halfronde afvalbak, de ST2012, onderscheidt zich door het strakke design en het kwalitatief hoogwaardige materiaal. De onzichtbare coating voorkomt vingerafdrukken en bacteriën wat zorgt voor een altijd vlekkeloos aanzicht. Dankzij de dynamische detectietechnologie reageert de afvalbak nauwkeurig op de omgeving zonder dat het deksel onverwachts of te vroeg opengaat. De afvalzakhouder is verdekt opgeborgen aan de achterkant van de afvalbak en biedt ruimte voor twintig zakken. De afvalzakken zijn daardoor eenvoudig te vervangen. Bovendien passen de zakken perfect in de vorm van de afvalbak waardoor de gebruiker niet hoeft te zoeken naar het juiste formaat afvalzak.

Pedaalemmers

De pedaalemmers, CW2032, CW2033, CW2034, CS2036, CW2038 en CW2040, zijn gemaakt van roestvrij staal en beschikken net als de halfronde afvalbakken over een innovatieve afvalzakhouder aan de achterkant van de afvalbak. Dankzij de roestvrije ring blijft de afvalzak uit het zicht en op zijn plek. Door het ontbreken van een bodemplaat blijft er meer ruimte over voor afval. Het grote en robuuste pedaal is schokbestendig en het gepatenteerde sluitingsmechanisme verzekert een langzame en geluidloze sluiting van het deksel. De pedaalemmers zijn geschikt voor alle soorten keukens en leverbaar in de maten 4.5, 6, 30, 45 en 55 liter.

Afvalbakken met twee compartimenten

De rechthoekige stalen pedaalemmer, de CW2035, beschikt over twee compartimenten om afval en recyclebaar materiaal te scheiden in één ruimtebesparende afvalbak. Het tweede compartiment is een praktische afvalbak voor recyclebaar afval met een handige hendel om de afvalbak eenvoudig te legen. De CW2035 is net als andere afvalbakken van simplehuman uitgerust met de innovatieve afvalzakhouder, een schokbestendig pedaal en een mechanisme voor langzame en geluidloze sluiting van het deksel.

De nieuwe kleuren zijn, afhankelijk van het type afvalbak, beschikbaar vanaf oktober of november. Bekijk de website voor de huidige beschikbaarheid.

Tags: simplehuman afval afvalbakken design afvalbak

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent