wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   sappig-nieuwtje-de-appelboor-van-cuisipro

Sappig nieuwtje: de appelboor van Cuisipro

Met appels kan je in de keuken heel wat lekkers klaarmaken: gevuld in de oven, als gekaramelliseerde schijfjes op de crumble, leuke blokjes voor in een slaatje...

Met appels kan je in de keuken heel wat lekkers klaarmaken: gevuld in de oven, als gekaramelliseerde schijfjes op de crumble, leuke blokjes voor in een slaatje...

Om snel en gemakkelijk het klokhuis te verwijderen, ontwikkelde Cuisipro nu een handige appelboor: draai de pitjes en harde kern weg én hou zo veel mogelijk lekkere appel over! Of peer natuurlijk.

 

De appelboor van Cuisipro is even mooi als handig. Dankzij de grote diameter haal je in een handomdraai de volledige kern uit de appel, zodat er geen pitje meer overblijft. Tegelijk houd je lekker veel fruit over, wat vaak niet het geval is als je met een mes de appelkern verwijdert.

De grote, ergonomische greep zorgt voor optimaal gebruiksgemak; de tandjes onderaan laten de appelboor gemakkelijk door de appel glijden. Een uniek hefboomsysteem splitst de appelboor in twee delen, zoals een vogelbek, waardoor je gemakkelijk het klokhuis uit de appelboor kan verwijderen. Ideaal ook om de zaadjes uit een komkommer te verwijderen of het binnenste van een courgette eruit te halen als je deze wilt vullen.

Adviesverkoopprijs: 12,50 euro
Materiaal: kwaliteitsvolle kunststof (handvat) en roestvrij staal (hefboommechanisme)
Grootte: 18 cm

Over Cuisipro

Het merk Cuisipro, dat in Nederland exclusief via Demeyere Zwilling Nederland BV (info@demeyere-nederland.nl) wordt verdeeld, wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt – geruggensteund door 25 jaar garantie.

Voor meer info - www.cuisipro.com / www.demeyere.be.

Publicatiedatum: 30 maart 2010

Tags: wonen keuken keukens keukenaccessoire keukengerei appelboor Cuisipro Demeyere

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent