wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   revolutionaire-perfectie-met-de-solis-blenders

Revolutionaire perfectie met de Solis blenders

Supersnel blenden met direct een gelijkmatig resultaat? Dat kan, met de professionele techniek van de Solis Master blender en Solis Prestige blender.

Supersnel blenden met direct een gelijkmatig resultaat? Dat kan, met de professionele techniek van de Solis Master blender en Solis Prestige blender.

Het Zwitserse Solis heeft een nieuwe generatie blenders op de markt gebracht met een revolutionaire techniek. Het gepatenteerde ?mes en komsysteem` zorgt voor een oneindig sneller, beter en gelijkmatiger resultaat in vergelijking tot de traditionele blenders.

 

Daarnaast is het hoogwaardige design, waar Solis om bekend staat, ook doorgevoerd in deze serie. Uitgevoerd in hoogwaardig RVS en strak vormgegeven. De professionele en zeer stille motoren van respectievelijk 1.000 Watt en 1.200 Watt staan garant voor jarenlang plezier. De blenders zijn voorzien van 5 elektronisch gestuurde snelheids- en een ?pulse? stand. De Prestige blender heeft naast deze standaard functies nog een automatische Ice-crush en Smoothie stand en timer.

De afneembare glazen kan heeft een inhoud van 1,5 liter. Het speciale glas is krasvast en daardoor geschikt voor de vaatwasser. Het blendermes is eenvoudig los te draaien voor reiniging. Het deksel is voorzien van een rubberring, waarmee deze makkelijk van de kan te verwijderen is en heeft een uitneembaar maatbekertje voor het toevoegen van ingrediënten tijdens het blenden. Belangrijk detail, alle losse onderdelen zijn afzonderlijk te bestellen bij de Solis dealer.

De Master blender en Prestige blender zijn onmisbaar in de keuken en uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Bij de Solis dealer is het receptenboek ?Sappen en Smoothies? met heerlijke recepten te verkrijgen.

Winkelverkoopprijzen inclusief BTW
Master Blender ? 199,00
Prestige Blender ? 269,00

Voor extra informatie over de Solis blenders, overige producten en voor dealeradressen kijkt u op www.solisnederland.nl of bel Solis Nederland 040-290 11 30.

Solis is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige en innovatieve huishoudelijke apparaten voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Het brede assortiment met luxe apparaten komt in elke keuken tot zijn recht en biedt voor ieder wat wils. Solis blijft ontwikkelen en innoveren.

Publicatiedatum: 6 juli 2009

Tags: wonen keuken keukenapparatuur blender Solis Master Solis Prestige blenders

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent