wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   revolutionair-decanteren-met-de-isommelier-serveer-je-in-no-time-de-perfecte-wijn

Revolutionair decanteren: met de iSommelier serveer je in no time de perfecte wijn

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is de iSommelier van iFavine onmisbaar.

  • Fotocollectie

Deze innovatie op wijngebied versnelt het decanteerproces van enkele uren naar minuten en laat exact weten – via een handige app – hoe de wijn gedronken moet worden door de wijnmaker zelf.
Wijn decanteren kan een geduldig en lastig proces zijn, maar met de komst van de iSommelier van iFavine is dat verleden tijd. Door de ingebouwde filters wordt de omgevingslucht gezuiverd. Dankzij de iSommelier worden tannines ronder en zachter, zijn jonge wijnen sneller op dronk, verbeteren aroma’s en is de wijn in enkele minuten op dronk. Het resultaat: een perfecte balans tussen zuurstof en wijn.

Hoe werkt het?

De iSommelier versnelt het decanteren doordat het compacte apparaat onze ‘vervuilde’ lucht schoonmaakt van geuren, vocht en geurtjes. Dankzij drie filters wordt de lucht gescheiden van de koolstofdioxide en de stikstof. Het resultaat: schone lucht met 90% geconcentreerde zuurstof die aan de glazen karaffen wordt toegevoegd. Geschikt voor alle wijnen, maar ook voor champagne, cognac en whisky.

iSommelier app

Dankzij het ontzettend handige apparaat is het decanteer process nog nooit zo makkelijk geweest, maar iFavine gaat verder. Speciaal voor de iSommelier hebben zij een app ontwikkelt die je stap voor stap begeleidt. Met een database van duizenden wijnen uit de hele wereld – met instructies van de wijnmakers zelf – creëer je een balans van aroma’s en tannines en serveer je dus in no time de perfecte wijn.

Professionals

Beroemde sommeliers zoals Alexandre Morin (uit Bordeaux), Eric Zwiebel (Summerlogde Hotel in Engeland) en Edwin Raben (president van de NGS) zijn razend enthousiast. En zij niet alleen. Ook Nederlandse toprestaurants – zoals De Leest***, De Librije***, Restaurant Fred**, Restaurant FG**, Beluga**, Aan de Poel** en FoodLab*– omarmen de iSommelier.

Winkeladviesprijs

iSommelier: €1499,-
Karaf 200ml: €79,-
Karaf 600ml: 99,-
Karaf 750ml: €129,-

Tags: decanteren isommelier wijn ifavine wijnen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent