wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   plantui-smart-garden

Plantui smart garden

Tijd voor een tuin met indoor moestuin Plantui.

  • Fotocollectie

Het thuis-tuinieren is enorm in opkomst, steeds meer mensen kweken zelf hun groenten en kruiden. Dit kan buiten in de tuin, maar ook binnen met een zogenaamde indoor garden. Plantui is zo’n indoor garden en ook nog eens een hele slimme: een smart garden! Hiermee haal je je eigen hydrocultuur binnentuintje in huis voor het kweken van kruiden, exotische slasoorten en eetbare bloemen met intense smaak. Snel, eenvoudig en duurzaam - het hele jaar door.

Plantui is een moderne kweekpot met ledverlichting, waar je zes zaadcapsules voor kruiden, sla en eetbare bloemen in kunt plaatsen. Onderin de smart garden doe je water en voedingsstoffen. Er zijn inmiddels meer dan 35 verschillende soorten kruiden, sla en eetbare bloemen.

Plantui indoor moestuin: slim en eenvoudig

De slimme hypermoderne technologie regelt zelf de juiste belichting en de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen om de plantjes optimaal te laten groeien. En moet er water toegevoegd worden? Dan gaan de lampen blauw knipperen. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is bijvullen en genieten van het wonder der natuur en de heerlijke intense smaak van je eigen gekweekte kruiden, sla of bloemen.

Plantui Smart Garden is 100% natuurlijk

Tuin of niet? Plantui Smart Garden geeft je de mogelijkheid om heel biologisch je eigen voedsel te verbouwen; gewoon in de keuken. De lichtspectra van de duurzame ledverlichting (verbruik minder dan 60 kWh per jaar) zijn vergelijkbaar met het zonlicht in de zomer; perfect dus voor het verbouwen van kruiden en groenten. Het licht, de gecertificeerde kwaliteit van de in Nederland geproduceerde zaden en de pure voedingsstoffen zorgen ervoor dat de kruiden sneller groeien, maar wel op een 100% natuurlijk manier. Het hele jaar door geniet je van de pure smaak van de zomer.

Functioneel design

Plantui Smart Garden is een nieuwe keukenbeleving, boeiend om naar te kijken en lekker om van te eten. Maar ook het Finse design mag er zijn. Met de ronde vormen en trendy kleuren is het een echte aanwinst voor jouw keuken. En zoals we van Scandinavisch design gewend zijn, is het ook functioneel. Het apparaat pompt heel zacht 1 tot 8 keer per dag water naar de wortels, afhankelijk van de groeifase. De rest van de tijd is hij muisstil. De Smart Garden heeft een aangenaam licht en een instelbaar dagritme, met een slaapmodus van 8 uur waarmee de lampen en pompen worden uitgeschakeld.

Meer informatie: www.plantui.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: plantui indoor moestuin smart garden

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent