wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   pizza-slicer-ergonomisch-wiegemes-hakt-kruiden-en-snijdt-pizza

Pizza Slicer, ergonomisch wiegemes hakt kruiden en snijdt pizza

Mooi, ergonomisch en multifunctioneel, dat is de Pizza Slicer. Ziet er uit als een mannencadeau, maar is eigenlijk de wannahave van elke vrouw.

Mooi, ergonomisch en multifunctioneel, dat is de Pizza Slicer. Ziet er uit als een mannencadeau, maar is eigenlijk de wannahave van elke vrouw.

Geheim van deze Pizza Slicer is de vorm. Handvat en mes zijn zo gemaakt dat bij het snijden automatisch het lichaamsgewicht meehelpt. Tijdens gebruik wordt automatisch op het mes gesteund. Kracht zetten is dus niet meer nodig. En doordat het mes een lichte boogvorm heeft is de Pizza Slicer tegelijk de ideale kruidenhakker. Een licht wiegende beweging maken en alle kruiden, uien en knoflook worden razendsnel fijn gehakt en gesnipperd. Groots in gebruik is de Pizza Slicer klein op te vouwen in de keukenla, het mes wordt daarbij ingeklapt zodat klein ook veilig is.

Vacu Vin & ID Selection

De twee merken van International Innovation Company zijn Vacu Vin en ID Selection. Elk product van Vacu Vin heeft een unieke functie, die altijd te maken heeft met het genieten van eten en drinken. Vacu Vin sluit hiermee aan op de wereldwijde trend dat consumenten steeds meer aandacht hebben voor culinaire geneugten. Wijn (met of zonder bubbels), koffie, thee, groenten, fruit: voor al het lekkers worden slimme bewaar- en bereidingstoepassingen gelanceerd.

Advies verkoopprijs: Pizza Slicer € 14,95.
Verkoop- en productinfo: www.vacuvin.com.

Publicatiedatum: 24 augustus 2010

Tags: wonen keuken keukens keukenaccessoire keukengerei pizzasnijder pizza Vacu Vin Pizza Slicer

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent