wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   mode-pastamachines-en-formule-1-verenigd;-who-is-afraid-of-pink-blue-and-ferrari-red

Mode, pastamachines en Formule 1 verenigd; who is afraid of pink, blue and Ferrari Red?

Italia, het land van eerlijk en heerlijk eten, van vormgeving en van passie. Voor pastaliefhebbers die zelf de juiste draai een hun passie willen geven is er een nieuwe pastamachine.

Italia, het land van eerlijk en heerlijk eten, van vormgeving en van passie. Voor pastaliefhebbers die zelf de juiste draai een hun passie willen geven is er een nieuwe pastamachine.

Origineel wel te verstaan en uit het huis van Marcato. Het Italiaanse familiebedrijf dat alle onderdelen zelf produceert.

Marcato pastamachines gelden als het puikje van alle pastamakers. Nieuw dit jaar zijn de kleuren. Pink, ijsblauw, koningsblauw, goud, matzilver, zwart en Ferrari rood, ook verkrijgbaar in klassiek chrome. 

De Wellness pastamachines van het merk Marcato zijn op dit moment de enige die 100% foodsafe zijn door het unieke geanodiseerde materiaal wat ze gebruiken voor de wals en het snijgedeelte van de machine. De gekleurde machines worden in eigen huis geanodiseerd, evenals overigens onderdelen van Ferrari. Speciaal voor haar jubileum introduceert Marcato de luxe “Le Cadeaux” set in rood met pastamachine, koekjespers, pastadroogrek en een pastabike om de pasta’s te snijden of ravioli en koekjes te snijden.


Advies verkoopprijs: Marcato Wellness € 112,95, Marcato Le Cadeaux set € 254,95.
Verkoop- en productinfo: www.voccelli.nl.

Tags: wonen keuken keukens keukenaccessoire pastamachine Marcato Wellness pasta Voccelli Marcato Le Cadeaux

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent