wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   magimix-introduceert-superstomer

Magimix introduceert superstomer

Magimix introduceert een multifunctionele stoomkoker: de Magimix Cuiseur Vapeur, een culinaire stoomtrein.

Magimix introduceert een multifunctionele stoomkoker: de Magimix Cuiseur Vapeur, een culinaire stoomtrein.

Deze stoompan ziet eruit als een gewone pan, maar biedt veel meer mogelijkheden. Met deze 'culinaire stoomtrein' is het mogelijk om met behulp van multifunctionele kommen meerdere gerechten tegelijk klaar te stomen zodat smaken harmonieus samenkomen. Met de Magimix stoomkoker is het mogelijk om meerdere programma’s te benutten, voor het stomen op verschillende temperaturen. Handig als je vis, vlees, rijst wilt stomen of een gerecht wilt opwarmen. Stel een tijd in op de instelbare klok en u heeft er geen omkijken naar.

 

Stomen is lekker en gezond. Smaak, geur, kleur, vitamines en mineralen blijven beter behouden. De stoomkoker staat niet alleen voor gezond koken, maar ook voor koken met plezier. Mosselen in witte wijnsaus, knapperige groenten of zacht chocoladegebak? Al deze gerechten kunnen op stoom worden bereid.

Magimix Cuiseur Vapeur
De Magimix Cuiseur Vapeur is dubbel uitgerust met een glazen deksel inclusief handgreep en twee roestvrijstalen kommen met een royale inhoud van maarliefst 5,5 liter elk. De bovenkom heeft een uitneembare bodem, waardoor de inhoud van de onderschaal kan worden vergroot. Ook grote ingrediënten zoals kip, artisjokken, bloemkool passen er moeiteloos in. U kunt de twee schalen natuurlijk ook gebruiken om verschillende gerechten te stomen. Plaats in dat geval de ingrediënten met de langste kooktijd in de onderste schaal.

De stoomkoker is standaard voorzien van een warmhoudfunctie. Een multifunctionele kom voor bijvoorbeeld het opwarmen van gerechten of het koken van rijst wordt standaard meegeleverd.

Meer informatie: www.magimix.nl.

Publicatiedatum: 10 mei 2012

Tags: wonen keuken koken magimix cuiseur vapeur stoomkoker stoompan

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent