wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   lekker-eten-begint-in-de-pan

Lekker eten begint in de pan

Consumenten hebben iets over voor pure en intense smaken, maar ook voor veilig en verantwoord voedsel. Kwaliteit op het bord is ons wat waard.

Consumenten hebben iets over voor pure en intense smaken, maar ook voor veilig en verantwoord voedsel. Kwaliteit op het bord is ons wat waard.

Helemaal passend bij deze trend van eerlijke en goede voeding, horen de keukengeheimen. Bijzondere en verrassende recepten dus, maar ook de gereedschappen om al het lekkers te bereiden. De gietijzeren pannen van Salt & Pepper bijvoorbeeld. Voor professional en thuiskok zijn ze een eerste stap naar succes.

 

Degelijk en stoer is het assortiment kookpotten en grillpannen van Culinarion. In diverse formaten en vormen en uitgevoerd in dieprood of fraai wit zijn ze hét begin van culinaire hoogstandjes. Het grote geheim….? Dat zal de kok natuurlijk niet verklappen, maar het heeft geheid te maken met de verdikkingen in de deksels. Hierdoor loopt tijdens het bakken, braden of koken condens terug in de pan. Waardevol vocht om vlees extra smakelijk en sappig te houden, of om stoofschotels heel langzaam op smaak te laten komen.

Op het fornuis zijn de pannen een item van robuuste schoonheid. Die berg je niet op, die zijn te mooi om te verstoppen. Deze pannen zijn stoer en professioneel tegelijk. En altijd omgeven met dat grote geheim: welk lekkers ligt er onder de deksel vandaag?

De Culinarioncollectie bestaat uit een gietijzeren grill/braadpan, 28 x 28 cm, een rechthoekige kookpotten met een doorsnede van 28 cm en twee vierkante kookpotten van 28 en 24 cm.

Verkoop- en productinfo: Salt & Pepper, www.s-and-p.eu.

Publicatiedatum: 4 maart 2011

Tags: wonen keuken keukens pan pannen Salt & Pepper keukengerei kookpotten grillpannen Culinarion gietijzeren gietijzer

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent