wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   le-creuset-maakt-rvs-pan-herkenbaar

Le Creuset maakt rvs pan herkenbaar

Le Creuset introduceert een vernieuwd assortiment pannen in roestvrij staal. De Franse pannenfabrikant gebruikt daarbij haar wereldberoemde gietijzer.

  • Fotocollectie

Ook kwalitatief kunnen deze rvs pannen zich meten met de gekleurde broertjes in geëmailleerd gietijzer. Het roestvrij staal is geheel opgebouwd uit drie lagen; twee roestvrij stalen lagen met daartussen een aluminium laag voor optimale warmtegeleiding. De lagen lopen naadloos door van de bodem tot aan de rand. De pannen vervormen niet en zijn vaatwasmachine bestendig. Bovendien zijn ze bij uitstek geschikt voor het koken op inductie. Vanuit de fabriek wordt een levenslange garantie geboden.

Assortiment pannen Le Creuset

Net als de andere producten van Le Creuset is deze serie van topkwaliteit en heeft men niets aan het toeval overgelaten. De handvaten zijn van roestvrij staal, maar dankzij de speciale vorm en bevestiging, blijven deze koel zodra de pan verhit wordt. De buitenste laag rvs is dusdanig samengesteld (18/0) dat de pan magnetisch is en dus geschikt is voor inductie. De binnenste laag (18/10) is bestand tegen zuren en vlekken. Het aluminium tussen de lagen in komt niet in aanraking met de buitenlucht, opdat deze niet kan oxideren. De nieuwe serie rvs bestaat uit een 13-tal pannen, waaronder een kookpan met stoommand.

Vanaf november 2014 is de serie verkrijgbaar bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Le Creuset rvs pan pannen pannenset

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent