wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   koffievolautomaat-van-jura

Koffievolautomaat van JURA

JURA Nederland B.V. introduceert een koffievolautomaat waarmee met één druk op de knop de heerlijkste koffiespecialiteiten bereid kunnen worden uit verse bonen. Het is de IMPRESSA J9 One Touch TFT.

JURA Nederland B.V. introduceert een koffievolautomaat waarmee met één druk op de knop de heerlijkste koffiespecialiteiten bereid kunnen worden uit verse bonen. Het is de IMPRESSA J9 One Touch TFT.

Deze machine is van een unieke topklasse en dat is te zien ook. Hij heeft prachtige lijnen en rondom een dubbele laklaag in Brilliant Silver met metallic effect. Deze volautomaat heeft veel mogelijkheden en is bovendien zeer eenvoudig te bedienen.

Met één druk op de knop

In deze koffiemachine is de modernste technologie toegepast. De koffie is dan ook van een superieure kwaliteit. Elk kopje, dag aan dag, vele jaren lang.
De bediening ervan is uitermate eenvoudig. Met de Rotary Selection kan - heel gemakkelijk - een keuze worden gemaakt uit een scala aan koffiespecialiteiten, van een latte macchiato tot aan een ristretto. Vervolgens bereidt de one-touch-koffievolautomaat - met één druk op de knop - de gewenste koffiespecialiteit zonder dat het kopje of glas verplaatst hoeft te worden.
Dankzij de nieuwe MicroFoam-technologie van JURA is ook de melkschuimlaag van een unieke kwaliteit.
Eén druk op de knop en…. puur genieten dus!

Meer voordelen:
• TFT-scherm waarop te zien is welke koffiespecialiteit gekozen is;
• Cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop, in kopjes en glazen tot een hoogte van 153 mm;
• In hoogte en breedte verstelbare koffie-uitloop;
• In hoogte verstelbare cappucino-uitloop.

Design

JURA ziet haar volautomatische koffiemachines als objecten waarmee men uitdrukking geeft aan zijn goede smaak. Diverse JURA-volautomaten zijn bekroond met internationaal gerenommeerde designprijzen. Deze nieuwe koffiemachine is ook een echt designobject. Het kenmerkende ‘cool nordic design’ combineert de lijnen met de heldere vlakken tot een prachtig harmonieus geheel. Met liefde voor het detail en voor edele metalen.

Duurzaamheid

Het zuinig omgaan met waardevolle hulpbronnen ligt JURA na aan het hart. JURA-koffievolautomaten zijn dan ook ongeëvenaard als het om energie-efficiëntie gaat. De machines zijn voorzien van de Energy Safe Mode (E.S.M.©) waarmee meer dan 40% energie bespaard wordt. De Zero-Energy Switch reduceert de stand-by energie tot nul.
De machines besparen niet alleen energie. Ze dragen ook bij aan het beperken van de hoeveelheid afval en daarmee aan de bescherming van het milieu op de lange termijn.

Consumentenprijs 1.890,-

Meer informatie: www.juraworld.nl.

Publicatiedatum: 28 september 2010

Tags: wonen keuken keukens keukenapparatuur koffieautomaat JURA koffievolautomaat koffie IMPRESSA J9 One Touch TFT

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent