wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   kitchenaid-diamond-blender

KitchenAid Diamond Blender

In een handomdraai frisse smoothies, gezonde groentesappen en de lekkerste cocktails met KitchenAid Diamond Blender.

  • Fotocollectie

Tover in een handomdraai zacht zomerfruit om tot een frisse smoothie of maak van komkommer en bleekselderij een gezond groentesapje. Met de nieuwe krachtige Diamond Blender van KitchenAid is het secondenwerk. Vanaf nu is de fruitschaal zo leeg, wordt vitamines tot je nemen een feest en maak je zelf de lekkerste cocktails.

KitchenAid Diamond Blender

Dat uitstekende prestaties en stijlvol design goed samengaan bewijst KitchenAid al meer dan 95 jaar. Bij de Diamond Blender is het niet anders. De blender kan grote hoeveelheden aan dankzij de krachtige motor (615 W), de roestvrijstalen messen en een grote kunststof mengbeker (1,7 liter). Zeker zo belangrijk is de vorm van de kom. De nieuwe KitchenAid blender heeft een diamantvormige kom die bijdraagt aan een krachtige werveling bij het mengen van de ingrediënten.

Vijf snelheden blender

De blender heeft vijf snelheden voor roeren, fijnsnijden, mixen, pureren en mengen. Verder is er een speciale functie voor ijs fijnmalen en een pulse-stand. Kortom, alle functies zijn aanwezig voor het maken van fruit- en groentesmoothies, babyvoeding, beslag, het malen van ijsblokjes en het hakken van kruiden, uien of noten. Handig is daarnaast de speciale knop voor warm voedsel. De snelheid wordt daarmee geleidelijk geregeld van heel langzaam naar snel, wat zorgt voor een veilige vermenging zonder spatten. Het praktische, goed afsluitende deksel dicht bovendien de beker perfect af, maar heeft wel een opening om extra ingrediënten toe te voegen.

De kunststof mengbeker is vaatwasserbestendig. De basis van gegoten metaal is robuust, stabiel en duurzaam. De KitchenAid Diamond Blender is verkrijgbaar in vier kleuren: keizerrood, zwart, amandelwit en metaalgrijs.

Prijs: € 199,-

Kijk meer informatie en verkoopadressen op www.kitchenaid.nl.

Publicatiedatum: 20 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: KitchenAid Diamond Blender blenders

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent