wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   kaas-de-baas-cuisipro-introduceert-de-aanpasbare-kaassnijder-voor-dunne-èn-dikke-plakjes-kaas

Kaas de baas! Cuisipro introduceert de aanpasbare kaassnijder voor dunne èn dikke plakjes kaas

Van een dikke schijf Emmental tot flinterdunne sneetjes Parmezaan, van plakjes snijden heeft Cuisipro kaas gegeten. De aanpasbare kaassnijder is dan ook onmisbaar in de keuken van elke kaasliefhebber!

Van een dikke schijf Emmental tot flinterdunne sneetjes Parmezaan, van plakjes snijden heeft Cuisipro kaas gegeten. De aanpasbare kaassnijder is dan ook onmisbaar in de keuken van elke kaasliefhebber!

De aanpasbare kaassnijder van Cuisipro snijdt moeiteloos plakjes kaas. Met een simpele draai aan de knop verkrijg je verschillende diktes. Zo snij je hele dunne schelletjes kaas of net dikkere plakjes, met een maximumdikte van 5 mm. Het vlijmscherpe roestvrijstalen lemmet glijdt door de kaas, waarbij het doordachte design ervoor zorgt dat de versneden plakjes kaas niet blijven kleven. Dit maakt de aanpasbare kaassnijder ook ideaal voor het aansnijden van een kaasblok. Het grote handvat zorgt voor een goede grip, wat het afschaven vergemakkelijkt. Kortom, de nieuwe Cuisipro is een onmisbare keukenhulp.

 

Adviesverkoopprijs: 18,95 euro
Materiaal: kwaliteitsvolle kunststof met een roestvrijstalen lemmet
Grootte: 23 cm

Over Cuisipro

Het merk Cuisipro, dat in Nederland exclusief via Demeyere Zwilling Nederland BV (info@demeyere-nederland.nl) wordt verdeeld, wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt ? geruggensteund door 25 jaar garantie.

Meer informatie: www.cuisipro.com / www.demeyere.be.

Publicatiedatum: 21 januari 2010

Tags: wonen keuken keukengerei kaasrasp keukenaccessorie kaassnijder Cuisipro kaas Demeyere Zwilling

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent