wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   handmade-in-haarlem-steigerhouten-kruidenrek

Handmade in Haarlem: steigerhouten kruidenrek

Steigerhouten kruidenrek van Handmade in Haarlem geeft de eigen keuken smaak

Handmade in Haarlem: steigerhouten kruidenrek. Steigerhouten kruidenrek van Handmade in Haarlem geeft de eigen keuken smaak.
Bij de totstandkoming van een goed gerecht, is ook de kookomgeving belangrijk. Met passie en sfeer kom je tot de smakelijkste gerechten. De juiste meubels en accessoires (zoals een authentiek kruidenrek) zorgen voor de juiste inspiratie.

Onder andere in Utrecht is de horeca al grotendeels overgestapt op sloop- en steigerhouten stoelen, tafels en banken. De robuuste uitstraling van sloophout en steigerhout is nu ook een trend onder consumenten. Consumenten schaffen deze duurzame meubels steeds vaker aan, voor een huiselijke sfeer in bijvoorbeeld de keuken of kantine.

Handmade in Haarlem
Handmade in Haarlem heeft een veelzijdig kruidenrek ontwikkeld, waarmee iedereen zo’n inspirerende sfeer in de keuken kan halen en eigen kruiden kan telen. Het traditionele krijtbord, de houten opbergruimten en het frame van steigerbuizen maken het kruidenrek tot een blikvanger in de keuken of kantine. Het meubilair en de accessoire-collectie van de toonaangevende fabrikant is zelfontworpen en handgemaakt, wat zorgt voor degelijkheid en detail.

Materiaal
Sloophout, steigerhout en steigerbuizen is het materiaal waar Handmade in Haarlem voornamelijk mee werkt. Steigerhout is een snelgroeiende dennenhoutsoort (ook wel vurenhout), dat bekend staat om stevigheid en duurzaamheid. De gekapte bomen groeien snel weer aan en het hout is goed te recyclen, dit maakt het meubilair en de accessoire-collectie aanzienlijk 'groen'.

Meer informatie: www.zooff.nl

Publicatiedatum: 24 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: steigerhout kruidenrek kruidenrekken handmade haarlem

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent