wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   franse-patisserie-inspireert-kitchenaid-tot-nieuwe-kleuren

Franse patisserie inspireert KitchenAid tot nieuwe kleuren

Zo onweerstaanbaar als ze klinken, zo verleidelijk zijn ook de nieuwe kleuren van de KitchenAid® mixer/keukenrobot. Met tinten als caffé latte, frambozenijs en appelcider knipoogt het legendarische merk naar de geraffineerde Franse patisserie.

Zo onweerstaanbaar als ze klinken, zo verleidelijk zijn ook de nieuwe kleuren van de KitchenAid® mixer/keukenrobot. Met tinten als caffé latte, frambozenijs en appelcider knipoogt het legendarische merk naar de geraffineerde Franse patisserie.

Duik onder in een romantische wereld van verfijning en trakteer je keuken op sierlijke glamour. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht: de nieuwe serie KitchenAid® mixer/keukenrobot heeft nu een nieuwe platte menghaak met flexibele kant die nog sneller en gemakkelijker werkt.

Palet Franse patisserie: zinnenprikkelende nostalgie

De KitchenAid® mixer/keukenrobot is wereldwijd een blijvend succesverhaal. Als designicoon heeft hij dan ook een pure, tijdloze vorm. Het nieuwe palet ‘Franse patisserie’ voegt met een sprankje glamour een gevoel van sierlijkheid toe aan de bestaande kleuren.

De tinten caffé latte, frambozenijs en appelcider herinneren aan traditioneel vakmanschap. Tegelijk liet KitchenAid zich leiden door ingrediënten die de zintuigen prikkelen. Met de nieuwe geraffineerde kleuren wil KitchenAid elke chef en hobbykok inspireren tot koken, een kunst waarbij alle zintuigen betrokken zijn.

De nieuwe tinten brengen het totaalaantal kleuren op 27. Voor elke keuken en smaak is er dus wel een passende KitchenAid® mixer/keukenrobot.

Grote troeven van de KitchenAid® mixer/keukenrobot zijn het planetair kneedsysteem en een grote mengkom met ergonomisch handvat en schenkschild. Dankzij de sterke motor met directe aandrijving werkt de keukenrobot praktisch geruisloos. De volledig gegoten metalen constructie – met afgerond design voor een makkelijke reiniging – zorgt dan weer voor duurzame stevigheid.

Praktisch

- richtprijs caffé latte/frambozenijs/appelcider: 589 euro
- standaardaccessoires: gepolijste roestvrijstalen kom van 4,83 liter, schenkschild, platte menghaak, kneedhaak, draadgarde
- optionele accessoires: voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, optionele trommels, fruit- en groentezeef, set met pastaroller en -snijder, raviolimaker, citruspers, worstvulapparaat, voedselblad, graanmolen, blikopener, roomijsmaker, optionele kommen en een mixerhoes.

NIEUW ACCESSOIRE: platte menghaak met flexibele kant

Met het nieuwe optionele accessoire bewijst KitchenAid zijn continue streven naar perfectie. De platte menghaak met flexibele kant is speciaal ontworpen om sneller en makkelijker te kunnen werken. Zo kan je de bakingrediënten tijdens het mengen toevoegen, zonder de motor te stoppen of een spatel te gebruiken.

Deze speciale menghaak schraapt perfect de zijkanten van de kom en mengt moeiteloos normale tot zware mengsels – van cakebeslag tot brooddeeg. De metalen menghaak is met nylon bekleed, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Praktisch

- richtprijs menghaak met flexibele kant: 29 euro

Tags: wonen keuken keukens keukenapparatuur keukenmachine KitchenAid mixer keukenrobot Artisan

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent