wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   een-boon-voor-kitchenaid

Een boon voor KitchenAid

Nieuwe inbouwkoffiemachine met touch interface en automatische cappuccinofunctie.

Nieuwe inbouwkoffiemachine met touch interface en automatische cappuccinofunctie.

Of je nu een straffe espresso wilt of een romige cappuccino, de nieuwe inbouwkoffiemachine van KitchenAid bedient je op je wenken. Als een echte barista. Met haar verschillende functies geeft deze multifunctionele koffiemachine je dagelijkse kop koffie extra karakter. Om nog te zwijgen van het onweerstaanbare designaroma...

 

De inbouwkoffiemachine van KitchenAid oogt strakker dan ooit. Het nieuwe design kreeg een 8 cm controlepaneel, met touch interface. En met de vele functies, heeft elke koffieliefhebber wel een boon voor KitchenAid.

Gloednieuw is de volautomatische cappuccinofunctie. Deze toepassing gebruikt de exacte hoeveelheid melk uit de kan om een perfecte, schuimige cappuccino te maken. Bovendien kan je de intensiteit van het melkschuim aanpassen voor een authentieke latte macchiato of een zachte caffè latte.

Ook de temperatuur van je koffie kan je instellen, net als de hoeveelheid water en uiteraard het aroma (5 instellingen, van extra mild tot zeer sterk). De geïntegreerde, automatische koffiemolen kent dan weer 7 maalvarianten – voor ultrafijne tot ruwgemalen koffiebonen. Zo kan je op elk moment van de dag de perfecte koffie drinken, op jouw maat. Of de lekkerste chocolademelk of kop thee natuurlijk. Dankzij de handige stoomfunctie maak je in een handomdraai gestoomde melk.

KitchenAid heeft zijn nieuwe inbouwkoffiemachine uitgerust met een antikalkfunctie. Dit speciale programma – dat automatisch geactiveerd wordt wanneer de koffiemachine moet worden schoongemaakt – waakt erover dat je apparaat perfect blijft functioneren. Espresso na espresso!

Publicatiedatum: 16 november 2011

Meer informatie: www.kitchenaid.nl

Tags: wonen keuken keukenmachine koffiemachine inbouwkoffiemachine kitchenaid cappuccino cappuccinofunctie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent