wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   de-vernuftige-deegmenger-deluxe-van-cuisipro

De vernuftige deegmenger Deluxe van Cuisipro

Een lekkere taart kan iedereen bekoren? maar de kok die het deeg moet kneden misschien net iets minder. Harde boter met bloem mengen, is dan ook niet de makkelijkste klus.

Een lekkere taart kan iedereen bekoren? maar de kok die het deeg moet kneden misschien net iets minder. Harde boter met bloem mengen, is dan ook niet de makkelijkste klus. blog.seniorennet.be

Precies daarom heeft Cuisipro een vernuftige deegmenger ontwikkeld: met zes robuuste lemmeten kneed en meng je in een handomdraai alle ingrediënten. Wat van de deegmenger Deluxe? de kers op de taart maakt!

 

Taarten en taarten zijn twee. Het geheim van een onweerstaanbare taart zit hem mee in de knapperige korst. En daarvoor moet je harde boter met andere ingrediënten mengen. De boter smelten zou een oplossing kunnen zijn, maar dan krijg je jammer genoeg niet de ideale deegtextuur.

Met de nieuwe deegmenger Deluxe van Cuisipro heb je een handig en compact alternatief voor een dure keukenrobot. Zonder je handen vuil te maken, kan je snel en gemakkelijk ingrediënten kneden en deeg bereiden. De zes massieve roestvrijstalen lemmeten, die samenkomen in het handvat, zijn dan ook bijzonder efficiënt: ze zijn lichtjes gebogen om een groter mengoppervlak te verkrijgen. Ook snijden ze eerder door de ingrediënten dan dat ze pletten, waardoor het mengen minder energie vergt. Tot slot zorgt het stevige plastic handvat tijdens het mengen voor stabiliteit en kracht. Kortom, met de nieuwe deegmenger Deluxe bak je met gemak.

Materiaal: roestvrijstalen lemmeten met greep uit hoogwaardig kunststof
Grootte: 13,5 cm
Adviesverkoopprijs: 19,95 euro

Over Cuisipro

Het merk Cuisipro, dat in Nederland exclusief via Demeyere Zwillng Nederland BV (info@demeyere-nederland.nl) wordt verdeeld, wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt ? geruggensteund door 25 jaar garantie.

Meer informatie: www.cuisipro.com

Publicatiedatum: 15 oktober 2009

Tags: wonen keuken keukengerei deegmenger Deluxe Cuisipro keukenaccessoire keukenaccessoires deeg kneden mengen Demeyere

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent