wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   color-up-your-interior-voor-een-verrassend-resultaat

Color up your interior voor een verrassend resultaat

Colorful living met jubilerend Wesco

  • Fotocollectie

Als de bladeren van de bomen verkleuren en de dagen korter worden, begint het bij de meeste interieurliefhebbers te kriebelen... het is tijd voor een restyling! Een paar accessoires kunnen een ruimte vaak al een heel andere uitstraling geven. ‘Color up your interior’ voor een verrassend resultaat. Met de iconische producten van Wesco gaat een colorful living zeker lukken. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers, verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en ook nog eens heel functioneel.

Het van origine Duitse merk Wesco maakt al 150 jaar huishoudelijke producten van topkwaliteit met hightech functionaliteiten. De opvallende kleuren en de ruime keuze hierin maken Wesco-producten aantrekkelijk voor het hele huis. Er is altijd een product dat past bij het interieur.

Vandaag is rood… of kies je toch voor groen, geel, blauw?
Herfstkleuren terug laten komen in huis, of juist kiezen voor een gedurfde kleur om het huis een ‘kleurenboost’ te geven? Natuurlijk kan de muur een nieuwe lik verf krijgen, kunnen de kussens vervangen worden, maar denk ook eens aan de producten in de openwoonkeuken. De keukenweegschaal, broodtrommel, voorraadbussen, prullenbak in een nieuwe kleur en het aanzicht is gelijk anders. Color it up met bijvoorbeeld een warm kleur als rood. En vergeet de kleinste ruimte in huis niet. Deze kan eenvoudig ‘gepimpt’ worden. Color it up met een nieuwe toiletborstel, wc-rolhouder en prullenbak. En dan nu de hamvraag: ga je voor een koele kleur zoals blauw, heb je liever rustgevend groen of ga je toch voor een hele andere kleur?

Er is nog zoveel meer mogelijk met de producten van Wesco. Dus de woon-, slaap-, badkamer en het kantoor kunnen dit najaar gelijk meegenomen worden in de restyling. Van de Miniball, Spacy Basket tot de verschillende prullenbakken, brood- en koektrommels; ze zijn in heel veel verschillende kleuren te krijgen én handig in gebruik. Wanneer je aan de slag gaat, onthoud dan het volgende; balans is hét sleutelwoord bij het kiezen van kleur in een ruimte. Pas dus op voor een overdaad aan één kleur en vergeet niet om neutrale kleuren te gebruiken als grijs, zwart, bruin en wit.

 

Tags: restyling woondecoratie prubbenbak broodtrommel koektrommel huishoudelijke producten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent