wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   neff-c77v60n2

C77V60N2

  • Fotocollectie

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temperatuur en maakt volautomatisch koffievariaties.

Neff C77V60N2 inbouw espressoapparaat

De Neff C77V60N2 koffiemachine maakt volautomatisch een cappuccino, espresso, latte macchiato en uiteraard ook gewone koffie. Dit gaat allemaal met één druk op de knop. De Neff inbouw koffiemachine is bedoeld voor inbouw in een hoge kast van 60 cm breed. 

Temperatuur functies

Zowel de koffietemperatuur als de heetwatertemperatuur is instelbaar in verschillende standen. De functie heetwatertemperatuur gebruik je bijvoorbeeld om kopjes voor te verwarmen of om thee te maken. 

IndividualCup Volume functie

Met de individualCup Volume is er per kop de vul hoeveelheid aan te passen. Ook de maalgraad van de bonen is instelbaar. 

AromaDouble Shot functie

De 'aromaDouble Shot' functie is nieuw bij deze machine, met deze functie kan er extra sterke koffie gemaakt worden zonder aroma daarvoor in te leveren. 

My Coffee functie

Met de functie 'My Coffee' heb je de mogelijkheid om jouw favoriete cappuccino of latte machiatto zelf in te stellen. Voor de latte machiatto glazen is ook de ruimte aangepast zodat er wat meer hoogte beschikbaar is. 

Specificaties

Zowel bij de koffieuitloop als boven het kopjesplateau is er van verlichting voorzien, eventueel kan je deze verlichting ook uitschakelen. Net als bij vrijstaande koffiemachines is ook bij dit Neff apparaat de koffieuitloop in hoogte verstelbaar zodat het niet onnodig spettert. Het ontkalken of reinigen gaat bij dit Neff inbouwapparaat automatisch. Bij het aan- en uitschakelen van het apparaat wordt de koffiemachine automatisch doorgespoeld. Dit water komt dan terecht in het reservoir.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent