wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   nachtmann-wihisky-glazen

Nachtmann whisky glazen

  • Fotocollectie

Een goede whisky drink je in de Nachtmann whisky glazen. Dit zijn accessoires voor in huis en zorgen ervoor dat u extra van uw whisky geniet!

Nachtmann wihisky glazen

Wie in stijl van een goede whisky wil genieten vertrouwt op prachtige glazen met een bijzonder reliëf. Deze Nachtmann whisky glazen hebben een inhoud van 330 tot 365 milliliter. Daarnaast zijn ze vervaardigd van kristalglas, loodkristal of geslepen glas. Door het hardheid van dit glas zijn de glazen krasbestendig. Wat ook erg prettig is, is dat de Nachtmann whisky glazen geschikt zijn voor de vaatwasser.

Klassieke whiskyglazen

Zoekt u glazen met een klassiek motief? Dan kunnen we u de Imperial en Noblesse glazen van harte aanbevelen. Deze hebben een reliëf dat op de natuur is gebaseerd en erg elegant staat op zowel de tafel als in uw glazenkast. Deze glazen zijn accessoires voor in uw huis en zorgen ervoor dat u extra geniet ‘s avonds op uw terras of bij de haard!

Highland whiskyglazen

Door het karakteristieke patroon van de Highland whiskyglazen zijn deze een bijzondere eyecatcher voor uw whisky. Ze zijn beschikbaar in een set van vier glazen met elk een ander patroon, welke uitstekend bij elkaar aansluiten. Door de rechte lijnen gecombineerd met de hoekige vormen zijn dit speelse Nachtmann whisky glazen.

Sculpture whiskyglazen

De naam zegt het al: deze glazen zijn een ijssculptuur en whiskyglazen in één. Ze vallen op door het originele patroon dat doet denken aan bergen en vallend water. Heldere vlakken worden afgewisseld met reliëf aan de buitenkant. De opvallende vormen van het glas creëren een speelse lichtinval.

Shu Fa whiskyglazen

Een collectie glazen die geïnspireerd zijn op de Chinese kalligrafie schilderijen met bergen en landschappen zijn de Shu Fa whiskyglazen. De glazen zijn ontworpen door Mao Churong en Gong Yining voor de NextGen ontwerpwedstrijd van Nachtmann. Deze creatieve en moderne whiskyglazen zijn vervaardigd van kristalglas en vallen zeker op bij uw gasten!

Vind uw favoriete Nachtmann whisky glazen bij Cookinglife.nl!

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent