wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  klassieke-keuken  /   bbq-maanden-bij-tieleman-keukens

BBQ Maanden bij Tieleman Keukens

Win een Boretti BBQ tijdens de BBQ Maanden bij Tieleman Keukens.

  • Fotocollectie

Tieleman Keukens Beste KeukenWinkel van Nederland 2014

Tieleman Keukens is voor de 3de keer verkozen tot 'Beste KeukenWinkel van Nederland' door klanten op Wugly.nl, de onafhankelijke reviewsite van Retail Nederland. Tevens is Tieleman Keukens ook in 2014 weer Financieel Gezond verklaard door Graydon. Dubbel feest dus... Om dit te vieren organiseren ze tot en met 31 augustus 2014 de BBQMaanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest!

Naast de vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvang je vele andere voordelen. De traktatie van Tieleman Keukens:
- Een overheerlijke lunch cadeau bij je afspraak (offerte) in je showroom
- Grote keukenverrassing bij aanschaf van je Tieleman-keuken*
- Kans op 1 van de prachtige Boretti Robusto Barbecues bij aanschaf van je Tieleman-keuken*
- € 250,- extra zomervoordeel op je Keller keuken by Tieleman*
- 15% BTW voordeel op perfecte keukenmontage by Tieleman*
- Een (h)eerlijk kookcadeau bij aanschaf van je Tieleman-keuken

a) Atag multifunctionele combistoomoven (CS4411B) voor de prijs van een combitron (CX4411B), ook geldig bij een los apparaat*
b) Speciale Mooi Samen actie van Pelgrim (tot wel 70% korting op een Mooi Samen apparaat)*
c) Voordeel op Siemens keukenapparatuur bij 5 Siemens apparaten in je offerte*
d) Speciale actie Miele PowerFlex-inductiekookplaat*
* Vraag naar de voorwaarden bij één van je keukenadviseurs

Kom naar je unieke keukenshowroom of maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van je deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.

Tieleman Keukens is ook jouw specialist voor je keukenrenovatie en/of je bijkeuken.

Palmares Tieleman Keukens:

2003 uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland' (CBW)
2004 uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland' (CBW)
2009 uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland' (KIM)
2010 ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011 Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012 50-jarig Jubileum
2012 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2013 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013 Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)

Beleef alvast online je unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer... Ga dus ook naar de Korendreef 15 te Middelharnis (Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland).

Meer informatie: www.tielemankeukens.nlGuido van Loon - Wonen.nl

Tags: Keukenacties Keukeninspiratie Keukentips Lunchroom Middelharnis Tieleman Keukens Atag bbq Boretti Keller Miele Pelgrim Siemens

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent