wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkraan  /   kludi-mx-oppepper-voor-de-keuken

KLUDI MX: oppepper voor de keuken

KLUDI staat tijdens de ISH in de startblokken met nieuw design voor mengkranen met overtuigende technologie om keukens over de hele wereld mooier en beter te maken!

KLUDI staat tijdens de ISH in de startblokken met nieuw design voor mengkranen met overtuigende technologie om keukens over de hele wereld mooier en beter te maken!

Met het re-design van de KLUDI MX beantwoordt Kludi de navraag vanuit de markt in het renovatiesegment. Bewezen duurzaamheid, geringe storingsgevoeligheid en een hoge mate van rentabiliteit hebben deze mengkraan tot de lieveling van de installateur en keukenspecialist gemaakt.

Eersteklas keukenmengkranen

Als glanzend voorbeeld voor eersteklas keukenmengkranen van KLUDI biedt de nieuwe MX uitstekende ergonomische eigenschappen en een aantrekkelijk en tijdloos contouren-design. Hoogwaardige techniek en intelligente details in combinatie met diverse aansluitvarianten ronden het aanbod van deze serie af.

Verkrijgbaar

De nieuwe KLUDI MX is verkrijgbaar als ééngreeps keukenmengkraan met beugelgreep, bajonet- of multi aansluiting, met of zonder vaatdouche, voor normale- of lage druk warmwatertoestellen.

Verkrijgbaar bij de keuken speciaalzaak
Consumenten adviesprijs van ca. euro 226,- tot euro 480,- (ex BTW)

Publicatiedatum: 14 april 2009

Tags: wonen keuken Kludi MX mengkraan keukenmengkraan mengkranen keukenkraan keukenkranen kraan krane vaatdouche beugelgreep bajonetaansluiting multiaansluiting

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent