wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkraan  /   axor-starck-keukenmengkranen-design-en-gebruiksgemak-voor-de-keuken

Axor Starck keukenmengkranen: design en gebruiksgemak voor de keuken

Noviteiten voor fijnproevers.

Noviteiten voor fijnproevers.

De kraan is het meest gebruikte apparaat in de keuken. Dagelijks wordt deze tot wel 90 keer gebruikt voor afwassen, het vullen van pannen en het wassen van de handen. Het is daarom belangrijk dat de kraan past bij de persoonlijke stijl en werkmethode van de gebruiker in de keuken. De bekende ontwerper Philippe Starck, heeft een icoon voor het aanrecht ontworpen. De Axor Starck keukenmengkranen kenmerken zich door elementaire vormen en heldere functies en vormen hiermee het middelpunt van de keuken.

 

De perfecte oplossing
Een van de karakteristieke kenmerken van de collectie is de bekende Axor Starck Joystick-greep, een revolutie op kranengebied. De nieuwe keuken-mengkranen bieden de gebruiker water oplossingen en voldoen aan een breed scala van behoeften: gebruikersgemak, hoog niveau van functionaliteit, design en uitstekende duurzame kwaliteit.

De keukenmengkranen kunnen flexibel worden toegepast op zowel een enkele als dubbele gootsteen en de pingreep kan links of rechts van de uitloop geplaatst worden, zodat de kraan door zowel links- als rechtshandigen goed te bedienen is. De é?ngreeps en 2-gats keukenmengkranen bieden ambitieuze hobby-koks meer gebruiksgemak in de keuken en geven tegelijkertijd een luxe uitstraling door het exclusieve design van Philippe Starck.

Twee functionele kraanvarianten
De kranen bieden een functionele oplossing voor het reinigen van kookgerei. Door de hoge uitloop is de kraan ideaal voor het vullen en schoonmaken van grote potten en pannen. Een veelgevraagde toepassing is een uittrekbare vuistdouche die niet de uitstraling van de luxe keukenmengkraan bederft. De nieuwe keukenmengkranen van Axor Starck zijn elegant, vloeiend en minimalistisch; van kraanhuis tot de uitloop en van de uitloop tot en met de uittrekbare vuistdouche. De uittrekbare vuistdouche bevat twee straalsoorten, een normale en een douchestraal. De variant zonder vuistdouche heeft een draaibare uitloop die geheel naar de persoonlijke wens in drie draaistanden instelbaar is (110°/150°/360°).

Publicatiedatum: 28 december 2011

Meer informatie: www.axor.nl

Tags: wonen keuken axor starck keukenmengkraan kraan mengkraan

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent