wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkast-keukenlade  /   valcucine-meccanica-keukendeuren

Valcucine MECCANICA keukendeuren

Minimaal verbruik van grondstoffen en energie, lange levensduur en recyclebaar: Valcucine MECCANICA keukendeuren.

Minimaal verbruik van grondstoffen en energie, lange levensduur en recyclebaar: Valcucine MECCANICA keukendeuren. 

De fundamentele principes waarop het ontwerp van de MECCANICA deuren is gebaseerd: een revolutionair eco-duurzaam keukensysteem, zowel in termen van materialen en prijzen. Met andere woorden, een echt DEmocratisch MOdern DEsign product.

De expressie van het ontwerp op basis van dematerialisatie, de Meccanica deuren benutten de meest geavanceerde creativiteit en technologie om de concepten van vorm en lichtheid uit te drukken.

Een lichtgewicht frame gemaakt van enkel structurele elementen die worden samengebracht met mechanische verbindingen. Lijm is overbodig zodat kan worden afgerekend met formaldehyde. Dit betekent dat aan het eind van de levenscyclus van Meccanica 80% herbruikbaar en 100% recyclebaar is.

Het Meccanica systeem biedt vele mogelijkheden op het gebied van deurmaterialen die variëren van de meest traditionele tot de meest innovatieve en high-tech oplossingen.

De deuren zijn verkrijgbaar in HOUT - natuurlijk 3-laags grenen afwerking op aniline-basis zodat de natuurlijke houtnerf zichtbaar blijft; in IJZER met een geanodiseerd aluminium-, 100% recyclebaar frame; in de innovatieve Teflon-coating, een nieuwe generatie van elastische, vlekbestendig, wasbare STOF die verwijderd en gewijzigd kan worden, heeft een technische uitstraling.

Volledige flexibiliteit in de manier van mixen en combineren. De Meccanica deuren vallen op door de grote mate waarop ze kunnen worden aangepast: allemaal - ongeacht of ze zijn gemaakt in hout, metaal of afneembare stof - zijn ze verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en kunnen zo op elkaar worden afgestemd.

Het metaal, het meerlaagse hout en de stoffen gebruikt voor de deuren zijn absoluut bestand tegen stoom, water en warmte en verzekeren een lang technisch en esthetisch leven van de keuken.

Demode engineered by Valcucine wil niet louter een 'Made in Italy' keuken en meubelmerk zijn dat gekozen heeft voor detail, ergonomie, kwaliteit van het product en respect voor het milieu als de hoekstenen van haar designfilosofie. Integendeel, het wil de overtuiging overbrengen dat het mogelijk is om een ​​andere toekomst te creëren door het opnieuw uitwerken en promoten van een nieuwe wooncultuur.

Meer informatie: www.valcucine.nl

Publicatiedatum: 1 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Valcucine MECCANICA keukendeuren keukenkasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent