wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkast-keukenlade  /   kvik-blij-met-extra-ruimte

Kvik blij met extra ruimte

De X-Large-keukenkastjes en XX-Large-laden van Kvik bieden samen tot wel 40% meer ruimte dan traditionele keukenladen. Bovendien schept dit de ideale voorwaarden voor een perfecte en ergonomisch juiste werkhoogte als u bezig bent met koken.

De X-Large-keukenkastjes en XX-Large-laden van Kvik bieden samen tot wel 40% meer ruimte dan traditionele keukenladen. Bovendien schept dit de ideale voorwaarden voor een perfecte en ergonomisch juiste werkhoogte als u bezig bent met koken.

Onvoldoende ruimte in de keukenladen is voor veel mensen een bekende en dagelijks terugkerende uitdaging. Omdat de laden vaak helemaal vol zitten is het onmogelijk om iets te vinden of is er simpelweg niet genoeg ruimte om alles op te bergen. Kvik heeft voor dit probleem een slimme oplossing ontwikkeld die veel meer ruimte voor uw geld biedt en tegelijkertijd zorgt voor de beste werkomstandigheden als u in de keuken bezig bent.

 

Kvik ontwikkelde een productassortiment keukenkastjes met een hoogte van 80 cm: de serie X-Large. De plint meegerekend betekent dit een totale werkhoogte van 90 tot 100 cm, afhankelijk van het type werkblad.

40% meer ruimte
Bij de verdere uitwerking van dit keukenconcept ontwikkelde Kvik de XX-Large-laden. Met deze laden verbreedt Kvik zijn basisidee over de ergonomische en functionele keuken die meer voordelen en mogelijkheden biedt. Zo wordt het gemakkelijker om meer ruimte te creëren in de keuken zonder dat dat extra vierkante meters kost.
Om precies te zijn is XX-Large 15 cm dieper dan een standard keukenkastje, dat een diepte heeft van slechts 56 cm. In combinatie met de X-Large-kastjes betekent dit 40% meer diepte dan bij traditionele keukenladen. Bovendien kunnen de XX-Large-laden volledig worden uitgetrokken, waardoor alles in de lade gemakkelijk bereikbaar is. XX-Large biedt dus meer bergruimte en extra werkoppervlak in de keuken, om de eenvoudige reden dat het werkblad dieper is dankzij de extra grote laden.

Groter werkoppervlak
In een standaardkeuken is het werkblad 60 cm diep. Met de XX-Large laden in de onderkastjes hebt u maar liefst 75 cm meer ruimte. Dit biedt meer mogelijkheden op het achterste gedeelte van het werkblad iets neer te zetten en de wand kan worden gebruikt om accessoires op te hangen zonder dat ze het koken belemmeren. Kvik richt nu de aandacht op X-Large en XX-Large, bijzonder praktische en vanwege hun ontwerp slimme oplossingen in Deens keukendesign. X-Large en XX-Large zijn te zien in alle Kvik-winkels, waar u het verschil tussen X-Large en traditionele keukens zelf kunt ervaren.

Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging op www.kvik.nl

Publicatiedatum: 2 april 2012

Tags: wonen keuken opbergen kvik keukenkast keukenkastje x-large xx-large keukenladen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent