wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkast-keukenlade  /   kastenwand-avignon-van-keukenhuys-de-tweede-kamer

Kastenwand Avignon van Keukenhuys De Tweede Kamer

Keukenhuys De Tweede Kamer presenteert kastenwand Avignon: de massief eiken deuren zijn grof en rustiek uitgevoerd in de kleur Micegrey, met daaromheen warmgewalste stalen frames.

  • Fotocollectie

Liefhebbers van een robuuste en ambachtelijke uitstraling, zijn bij Keukenhuys De Tweede kamer aan het juiste adres. Door hout te combineren met industriële materialen als staal, krijgt een keuken een strak maar toch ook warm karakter. Een goed voorbeeld van deze combinatie is kastenwand ‘Avignon’. De massief eiken deuren zijn grof en rustiek uitgevoerd in de kleur Micegrey, met daaromheen warmgewalste stalen frames. Om het strakke geheel niet te doorbreken zijn de grepen onzichtbaar geïntegreerd in de stalen frames. De verkoopprijzen hangen af van de gewenste afmetingen en zijn op te vragen bij Keukenhuys De Tweede Kamer.

Over Keukenhuys De Tweede Kamer

Dit keukenbedrijf is alles behalve standaard. Directeuren - of liever: voorzitters - Frits Schram en Marco Verheijen ontwerpen oogstrelende keukens met een visie. Met staaltjes oerdegelijk Brabants vakmanschap die de bewoner passen als een jas. De keukens worden met de hand gemaakt in de eigen keukenmeubelmakerij en zijn er in alle denkbare kleuren, stijlen en materialen. Frits en Marco zijn eigenzinnige levensgenieters met dertig jaar ervaring in de keukenbranche. Geen keukenwens is hen te gek. Met een feilloos gevoel voor sfeer werken ze toe naar een perfect eindresultaat: een unieke, prachtige keuken die perfect past bij het huis waar hij in geplaatst is.

Meer informatie: www.detweedekamer.com

Publicatiedatum: 21 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: keukenhuys de tweede kamer kastenwand avignon keuken eiken eikenhout

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent