wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkast-keukenlade  /   comprex-presenteert-linea-de-luxe-van-eenvoud

Comprex presenteert Linea, de luxe van eenvoud.

Na de introductie van het succesvolle model Segno met een robuuste deurdikte van 26-mm, breidt Comprex haar programma uit met een innovatief systeem met 12-mm dunne fronten.

Na de introductie van het succesvolle model Segno met een robuuste deurdikte van 26-mm, breidt Comprex haar programma uit met een innovatief systeem met 12-mm dunne fronten.

De slanke belijning van Linea definieert de keukenomgeving met elegantie en puurheid van vormgeving. In dit geraffineerde systeem komen de essentie van vorm en functie samen. Linea is ontworpen voor de verwende keukenliefhebbers die subtiele emoties zoeken en hun levensstijl baseren op understatement.

 

De uitvoering van Linea biedt werkelijk onbegrensde ruimtelijke combinaties en mogelijkheden. Er zijn zeer uiteenlopende opties voor de afwerking van de fronten, die ook onderling prachtig gecombineerd kunnen worden: mat-, zijde- of hoogglans lak, maar ook houtfineer, houtprint met structuur, mat laminaat, hoogglans polymeer, geborsteld roestvrijstaal en fronten met een massief oppervlak.

 

De keuken kan geheel naar wens worden gestyled met eigentijdse mogelijkheden. Van de harmonieuze puurheid van gegroefde fronten eventueel met een ingelegde greep naar het praktische van het op het front gemonteerde handgreep. De ontwerpers Marconato & Zappa ontwierpen speciaal voor de Linea-keuken twee exclusieve nieuwe handgrepen. Deze versterken de functionaliteit van de ranke deuren en maken nog meer bijzondere combinaties mogelijk. Wat ook de keuze wordt, met model Linea kan een strak en minimalistisch effect worden bereikt dat tegelijkertijd glamoureus en stijlvol is.

 

In model Linea komen functionaliteit en elegantie op perfecte wijze samen in eindeloos gevarieerde uitvoeringen:

- glamoureus: in hoogglans gelakte uitvoering of in geborsteld roestvrijstaal
- elegant: in matlak met of zonder zijde- effect, uitgevoerd in natuurlijke en zachte tinten die soberheid uitstralen
- geraffineerd: in slank, lineair design dat een sierlijke en sobere keukenomgeving schept waarin overdaad plaats maakt voor beheerste efficiency.

 

De materialen zijn buitengewoon. De drie nieuwe houtafwerkingen hebben een streelzachte textuur als van stof. Verleidelijk voor het oog en voor de tastbare beleving.

De introductie van de fronten met een massief oppervlak zijn ideaal voor eigentijdse keukenliefhebbers die strakke belijningen zoeken en formeel minimalisme.

De Linea maakt een lichte en fijnzinnige afscheiding van ruimtes mogelijk en combineert een stijlvolle vormgeving met praktische functionaliteit. Hier heeft de specifieke aandacht waarmee Comprex zich toelegt op de ontwikkeling van veelzijdige en eigentijdse vormen geleid tot een bijzonder resultaat.

Tags: wonen keuken comprex linea hoogglans matlak linea-systeem

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent