wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkast-keukenlade  /   blum-legrabox-free

Blum LEGRABOX free

Voel je vrij met de persoonlijke lade van Blum: de LEGRABOX free.

  • Fotocollectie

Customizen en persoonlijk maken, we zagen het volop in Milaan. Bestaande producten met de mogelijkheid om een eigen touch toe te voegen of producten die voor elke klant naar wens te maken zijn, zijn ook de toekomst van de interieurindustrie. Blum voegde dit element toe aan de LEGRABOX, een lade die al eerder bekroond werd met de iF Product Design Award en de Red Dot Design Award. Deze week op Design District in Zaandam is een bijzondere versie, de LEGRABOX free, te ontdekken.

Gevoel van vrijheid

De nieuwe LEGRABOX free onderscheidt zich van de eerdere editie door een inzetstuk in de zijwand van het diamantglas. Hierdoor heb je vrij zicht op de inhoud van de la, wat zeer handig is als je bijvoorbeeld iets zoekt in een overvolle voorraadkast! Ook heeft de zijkant een luchtigere look en presenteert de lade met glazen doorkijk mooier. Voor presentatie in een winkel of juist in de woonkamer is dit een interessante eigenschap.

Creatieve vrijheid

Standaard wordt de LEGRABOX free geleverd met een zijkant van diamantglas, maar een interieurbouwer kan ook aan de slag gaan met een inzetstuk in een ander materiaal. Zo kun je de binnenkant van het meubel laten matchen met het exterieur of juist extra laten opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een houten zijwand die past bij een houten ladekast, een inzetstuk van steen dat aansluit bij de vloer of juist contrasterend van leer of bedrukt glas met een logo of print. De lade nodigt uit om creatief te zijn en persoonlijke accenten te leggen die bij de ruimte passen.

Stabiele vrijheid

De LEGRABOX free is zeer geschikt voor brede lades die veel gewicht moeten kunnen dragen. Ze zijn namelijk gemaakt om 40 kg tot 70 kg te dragen en blijven zelfs dan volledig stabiel. Dus ook ideaal voor hoge lades of lades die dicht bij de grond zitten. De strakke lade met rechte, slanke wanden benut zoveel mogelijk ruimte in een opbergmeubel. De wanden zijn slechts 12,8 mm dik, doordat de ladegeleider aan de onderkant zit geïntegreerd.

Meer informatie: www.blum.com/ideas

Publicatiedatum: 6 juni 2015

Tags: blum legabox free lade keukenlade

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent