wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   silestone-xxl;-jumbo-platen-voor-naadloos-design

Silestone XXL; Jumbo platen voor naadloos design

Woonkeukens met grote eilanden en werkbladen met veel werk- en afzetruimte worden nog fraaier als ze naadloos uit één stuk gemaakt kunnen worden.

Woonkeukens met grote eilanden en werkbladen met veel werk- en afzetruimte worden nog fraaier als ze naadloos uit één stuk gemaakt kunnen worden.

Met Silestone® is dit geen probleem: de kwartsoppervlakken van Silestone® zijn voortaan in extra ruime afmetingen verkrijgbaar voor nog meer designmogelijkheden.

 

Naast de standaard afmeting van 304cm x 138cm bevat het Silestone® assortiment nu ook jumbo platen met een maximale afmeting van 323cm x 159cm. Hierdoor is het mogelijk om extra grote oppervlakken te voorzien van Silestone zonder storende naden. Het ontbreken van naden zorgt tevens voor extra reinigingsgemak en hygiëne in de keuken.

Silestone® kwartsoppervlakken met jumbo formaat zijn zowel verkrijgbaar in een gepolijste afwerking met een prachtige glans, als in een matlederen Leather afwerking voor strak design. Door dit extra grote formaat wordt architecten en keukenontwerpers nieuwe mogelijkheden en inspiratie geboden bij de inrichting van de keukenruimte.

Er staan 20 kleuren ter beschikking. Waaronder Blanco Maple, Blanc Capri, Gris Expo, Blanco Norte, Ivory Coast, Blanco Stellar, Blanco Zeus Extreme, Marina Stellar, Brazilian Brown, Marron Jupiter, Crema Minerva, Negro Stellar, Ebony Pearl, Negro Tebas, Eros Stellar, Rain Forest. En ook de nieuwe kleuren Cemento Spa, Haiku, en Unsui.

Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Meer informatie: www.cosentinogroup.net.

Publicatiedatum: 3 maart 2011

Tags: wonen keuken keukens werkblad keukenblad Silestone XXL naadloos naadloze werkbladen keukenbladen keukenwerkblad keukenwerkbladen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent