wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   silestone-keukenwerkbladen-blanco-zeus-versus-negro-tao

Silestone keukenwerkbladen: Blanco Zeus versus Negro Tao

Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, heeft het grootste kleurenassortiment op de markt.

Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, heeft het grootste kleurenassortiment op de markt.

Van al die kleuren zijn er in Nederland twee duidelijk favoriet: zwart en wit. Onveranderd populair en nooit onderhevig aan mode of trends. Wij presenteren u Silestone Blanco Zeus versus Negro Tao.

 

Blanco Zeus Extreme
De extreme is erachter geplaats omdat het wel een extreem witte kleur is. Dit is de witste wit die ooit heeft bestaan in de markt van kwartsoppervlakken. En deze wit blijft wit, want zoals alle Silestone oppervlakken is Blanzo Zeus kras- en vlekbestendig en voorzien van de unique bacteriostatische bescherming waar het merk bekend om staat. Hierdoor is het een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak en hygiëne. Blanco Zeus is verkrijgbaar in drie varianten met ieder zijn eigen karakter. Voor liefhebbers van strak hoogglans is de gepolijste uitvoering een perfecte kandidaat, ‘leather’ is mat en heeft een iets subtieler karakter. Voor wie van structuur houdt is ‘volcano’ de mee st geschikte uitvoering.

Negro Tao
Egaal zwart voor oneindige ontwerpen. Negro Tao is een van de kleuren uit de Zen-serie, welke is geïnspireerd op op de grondbeginselen van de Japanse Zen-filosofie. Deze diepzwarte egale tint brengt rust in iedere ruimte. Silestone Negro Tao is verkrijgbaar in een glanzend gepolijste variant en als een ledermatte leather afwerking.

Silestone® bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, één van de meest duurzame natuurlijke grondstoffen die er bestaan. Grote voordelen van dit hoogwaardige materiaal is dat vlekken en krassen er geen vat op krijgen, wat garant staat voor een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak. Bovendien is Silestone® het enige kwartsoppervlak ter wereld met een antibacteriële bacteriostatische technologie. Deze unieke eigenschap zorgt voor een uiterst hygiënisch oppervlak. Dagelijkse reiniging met een spons en sopje is voldoende.

Dankzij het design en de functionele eigenschappen is dit product toepasbaar in alle ruimtes in huis. Van de keuken tot de badkamer, van keukenwerkblad, van keukenblad, wastafel en achterwand, tot badombouw, douches, muren, trappen en zelfs vloeren.
Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Meer informatie: www.silestone.com.

Publicatiedatum: 3 juni 2012

Tags: wonen keuken werkblad silestone cosentino keukenwerkblad

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent