wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   silestone®-het-kwartsoppervlak-voor-bulthaup-keukens

Silestone®, het kwartsoppervlak voor Bulthaup keukens

Silestone is het kwartsoppervlak dat wordt geïnstalleerd in Bulthaup keukens. Bulthaup selecteerde vijf Silestone® kleuren voor zijn keukens. De innovatieve b3 keuken is uitgerust met een 10mm Silestone werkblad.

Silestone is het kwartsoppervlak dat wordt geïnstalleerd in Bulthaup keukens. Bulthaup selecteerde vijf Silestone® kleuren voor zijn keukens. De innovatieve b3 keuken is uitgerust met een 10mm Silestone werkblad.

Cosentino Group, eigenaar van het merk Silestone, en Bulthaup GmbH & Co KG hebben een overeenkomst gesloten waardoor alle kwartsoppervlakken in de keukens van de Duitse producent voortaan van het merk Silestone zijn. Een voorbeeld is de Bulthaup b3 keuken, bekend voor zijn eenvoud en discrete look, die uitgerust wordt met een 10 mm Silestone werkblad.

 

Bulthaup staat erom bekend dat zij ruimtelijk verder denken dan de beperkingen die de keuken oplegt, of het nu gaat om open ruimtes of intiemere plekken. Voor Bulthaup komt kwaliteit op de eerste plaats. Het bedrijf zorgt voor een frisse interpretatie van conventionele projecten en herdefinieert de leefruimte. De door Bulthaup geselecteerde Silestone kleuren liggen volledig in lijn met de filosofie en de stijl van de fabrikant. Het kleurengamma kwam tot stand dankzij een nauwe samenwerking tussen het R&D-departement van de Cosentino Group en het team van Bulthaup. Bulthaup neemt de volgende Silestone kleuren op in zijn catalogus: Blanco Zeus, Cemento Spa, Gris Expo, Negro Tebas en Unsui.

 

Alle Bulthaup showrooms zullen wereldwijd worden uitgerust met Silestone werkbladen. De natuurlijke schoonheid van Silestone en de uitzonderlijke eigenschappen ervan, maken het materiaal ideaal voor keukenwerkbladen. Keukens uitgerust met Silestone kwartsoppervlakken zijn verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een opmerkelijk design.

 

'We zijn trots op onze samenwerking met Bulthaup', aldus Santiago Alfonso, Marketing Director van Cosentino Group. 'Silestone en Bulthaup delen hetzelfde gevoel voor esthetiek en design. De b3 keuken is de beste illustratie van de waarde van het partnership tussen Silestone en Bulthaup.'

Publicatiedatum: 22 maart 2011

Tags: wonen keuken bulthaup silestone b3

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent