wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   gutmann-abajo-kookplaat-werkblad-en-afzuigkap

Gutmann Abajo: kookplaat, werkblad & afzuigkap

Gutmann presenteert keukenrevolutie Abajo: één installatie met daarin kookplaat, werkblad en afzuigkap.

  • Fotocollectie

Een kookplaat, werkblad en afzuigkap binnen één frame lijkt onmogelijk, maar Gutmann presteert het. De Abajo is het prachtige alternatief voor de veel ruimte in beslag nemende en vaak weinig fraaie installaties. Het mooie design van de Abajo verrijkt op onopvallende wijze iedere keuken. Eigenlijk is het niets minder dan een revolutie. Deze downdraft vindt razendsnel zijn weg naar de moderne keukens.

Gutmann boekte de afgelopen jaren al veel succes met de innovatieve Futura en Mesa, die in niets doen denken aan traditionele afzuiginstallaties. Met de Abajo zet de Duitse producent een nieuwe stap, die functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid én design op nooit eerder vertoonde wijze combineert. De randafzuiging is gepositioneerd in het midden van de twee of drie kookplaten. Waarbij de gebruiker ook nog kan kiezen uit drie varianten. Het geheel wordt in één frame gemonteerd en wordt vlak in het keukenblad ingebouwd.

Gutmann Abajo.

Neem de eenvoudige tiptoetsbediening waarmee de keukenprins(es) de uiterste effectieve afzuiging in werking zet. Dankzij het multifunctionele 90 graden vetfilter zijn schoonmaakwerk en onderhoud nauwelijks nodig. Omdat de kookdamp twee keer door het filter gaat, zorgt de installatie voor een hoge vetafscheiding en een hoge condensatiegraad. Buitengewoon functioneel is dat het filter ook nog eens 0,4 liter vocht opvangt. Overkoken of morsen leiden daardoor niet meteen tot schoonmaakwerk.

Buiten alle functionaliteiten is de Abajo een lust voor het oog dankzij het uitgekiende ontwerp en de sfeervolle verlichting. Het nieuwe model is beschikbaar in rvs en zwart.

Afhankelijk van de keuze van de diverse kookplaten zijn de afmetingen van de nieuwe Abajo: 1400 x 542 x 161 mm, 925 x 524 x 161 mm en 90 x 542 x 161 mm.

Meer informatie: www.gutmann-exklusiv.de

Publicatiedatum: 14 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: gutmann abajo kookplaat werkblad afzuigkap keuken downdraft keukenblad

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent