wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   greenpanel®-groeit-door

Greenpanel® groeit door

Duurzaamheid wordt ook in de keuken steeds meer de norm. Daarom heeft Dekker Zevenhuizen een basismateriaal voor kunststof keukenbladen ontwikkeld dat FSC-gecertificeerd is en een kleinere ecologische afdruk achterlaat: Greenpanel®.

Duurzaamheid wordt ook in de keuken steeds meer de norm. Daarom heeft Dekker Zevenhuizen een basismateriaal voor kunststof keukenbladen ontwikkeld dat FSC-gecertificeerd is en een kleinere ecologische afdruk achterlaat: Greenpanel®.

De eerste bladen zijn nog maar net uitgeleverd, maar Dekker ontwikkelt nu al dóór om meer mogelijk te maken.

 

Greenpanel® is, net als multiplex en spaanplaat, een dragermateriaal voor de Toplaminaat®-bladen. Het is vervaardigd van HDF (high density fiber board), een plaat met een hogere dichtheid dan MDF. Voor Greenpanel® is in vergelijking met ander dragermateriaal minder volume nodig, waardoor het minder CO2-uitstoot oplevert. Omdat het gepatenteerde, watervaste materiaal lichter is dan andere dragers, is de montage van het blad ook gemakkelijker.

In ontwikkeling
Greenpanel® is op dit moment leverbaar in 32 en 38 mm, maar daar komt verandering in! Het 60 mm-blad is reeds gepresenteerd – en de reacties waren bijzonder positief. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De productie van 60 mm vraagt namelijk om verschillende aanpassingen. Zo moeten voor 60 mm Greenpanel® nieuwe onderdelen worden ontwikkeld. Die investeringen is Greenpanel® meer dan waard. Want hoe dikker het blad, hoe groter de voordelen!

Publicatiedatum: 14 februari 2012

Meer informatie: www.dekkerzevenhuizen.nl

Tags: wonen keuken keukenblad werkblad greenpanel dekker zevenhuizen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent