wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   10-redenen-om-te-kiezen-voor-silestone

10 redenen om te kiezen voor Silestone!

Silestone®, marktleider in kwartsoppervlakken, is niet alleen mooi maar heeft ook vele voordelen.

Silestone®, marktleider in kwartsoppervlakken, is niet alleen mooi maar heeft ook vele voordelen.

Wist u dat het werkblad het meest gebruikte onderdeel van een keuken is? Een goede keuze is daarom van groot belang. Het moet kras- en vlekbestendig zijn, maar uiteraard ook makkelijk in onderhoud. Daarnaast speelt de uitstraling een grote rol, het werkblad is immers dé blikvanger van een nieuwe keuken.

Wat is Silestone®?

Silestone® kwartsoppervlakken bestaan voor meer dan 90 procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone® de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts en beschikt het over eigenschappen die andere materialen overtreffen:

1 Vlekbestendig
Silestone® is niet poreus en hierdoor weerstaat Silestone® de dagelijkse knoeipartijen zonder dat hier speciaal onderhoud voor nodig is.

2 Krasbestendig
Normaal gebruik van bijvoorbeeld messen en scharen heeft geen enkele invloed op het Silestone® werkblad.

3 Hittebestendig
Silestone® is hittebestendig. Toch wordt het gebruik van een onderzetter geadviseerd om een zogenaamde ‘thermoshock’ te voorkomen.


4 Makkelijk in onderhoud
Silestone® is duurzaam en het is niet nodig om het werkblad te behandelen of in de was te zetten. Regelmatig reinigen met zeep en warm water is voldoende om het werkblad te onderhouden.

5 Kleurecht
Dankzij de productiewijze van Silestone® kan een kleurechtheid gegarandeerd worden welke niet mogelijk is bij natuursteen.

6 Luxe uitstraling
Een Silestone® werkblad geeft de diepte van kwarts weer en biedt een luxe en schitterende uitstraling.

7 Hygiënisch
Silestone® is het enige oppervlak dat verrijkt is met een actief hygiënisch systeem. Door middel van de nieuwste technologie met \\\'zilverdeeltjes\\\', ontstaat een effectieve bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën. Hierdoor is het ideaal voor gebruik in een omgeving waar hygiëne belangrijk is. Denk hierbij aan keukens, badkamers, maar ook ziekenhuizen en laboratoria.

8 Afmetingen
Silestone® is beschikbaar in twee afmetingen, namelijk een ‘normaal’ formaat van 304 x 138 cm en in een ‘jumbo’ afmeting van 325 x 159 cm. Ideaal dus voor grote eilanden en werkbladen met veel werk- en afzetruimte. Verder is het materiaal verkrijgbaar in drie diktes: 1,2 / 2,0 en 3,0 cm.

9 Kleuren en afwerkingen
Silestone® is leverbaar in meer dan 60 unieke kleuren en in drie afwerkingen, namelijk glanzend gepolijst, in een ledermatte leather look en met een rustieke Volcano afwerking. Hierdoor past een Silestone® werkblad zowel in moderne als in een traditionele keuken.

10 Garanties
Silestone® geeft een unieke garantie van 10 jaar op het materiaal.

Een Silestone® werkblad combineert deze eigenschappen en staat voor eindeloos kookplezier.

Meer informatie: silestone.

Publicatiedatum: 25 juni 2012

Tags: wonen keuken werkblad silestone kwarts cosetino

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent