wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   keukenblad-rvs

Keukenblad rvs

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Werkbladen van roestvrij staal van Dekker Zevenhuizen zijn door hun tijdloze uiterlijk en eigen glas een stijlvolle toepassing voor de keuken.

Een rvs-keukenblad van Dekker is leverbaar met een randafwerking van 13 mm tot 100 mm. Het oppervlak kan glad, richtingsloos geborsteld of met wafelstructuur worden afgewerkt. De spoelbak wordt ingelast en heeft geen zichtbare naden. Nieuw is een blad van 4 mm massief rvs. Het blad wordt warmgewalst waardoor het een mooie natuurlijke uitstraling krijgt. Het oppervlak is matter en de structuur is uniek. De 4 mm bladen zijn ook verkrijgbaar in de grovere structuur K320, glad of richtingloos gebrorsteld is ook mogelijk.

RVS heeft unieke eigenschappen. Het is watervast, hygiënisch, duurzaam, hittebestendig, resistent tegen tal van chemicaliën en 100% recyclebaar. Het wordt verkregen door verschillende metaalsoorten te smelten en met elkaar te vermengen. De belangrijkste elementen zijn chroom en nikkel. Het chroom geeft rvs zijn glans; het nikkel zorgt ervoor dat rvs weliswaar niet roestvrij maar wel roestvast is - want rvs kan wel degelijk roesten, zij het alleen aan het oppervlak en niet van zichzelf maar door langdurig contact met onedele metalen. De verhouding chroom/nikkel varieert per fabrikant. Dekker Zevenhuizen werkt uitsluitend met de hoogwaardige chroom-nikkelverhouding 18/10.

Praktisch in onderhoud

Bij normale vervuiling hoeft u het blad slechts af te nemen met veel water en een ontvettende, zachte zeep. Bij sterkere vervuiling de plekken goed afspoelen met veel water en behandelen met Staalfix. Als u liever geen krassen ziet op het blad kunt u een snijplank gebruiken. Krassen tasten echter alleen het uiterlijk van het blad aan, niet zijn duurzaamheid. Verwijder agressieve schoonmaakmiddelen direct om onherstelbare schade te voorkomen.

 

Meer van : Dekker Zevenhuizen BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent