wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenblad  /   blanco-durinox

BLANCO Durinox

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

 BLANCO DURINOX: Materiaalinnovatie voor roestvrij stalen werkbladen.

Harder, Verfijnder, Exclusiever

Als het gaat om exclusieve Systeemoplossingen, biedt BLANCO SteelArt – de specialist in exclusieve en elegante op maat gemaakte werkbladen uit roestvrij staal – al een bijna onbeperkte ontwerpvrijheid aan voor de keukenplanning. De hightech afdeling SteelArt presenteert BLANCO Durinox, een sensationele materiaalinnovatie. Vergeleken met de conventionele roestvrij stalen keukenwerkbladen is de Durinox oppervlakte meer dan dubbel zo hard, wat het uitermate goed bestand maakt tegen krassen. De tijdloze esthetiek van hoogwaardig roestvrij staal werd hier geherinterpreteerd. Ook op vlak van uiterlijk en gevoel is BLANCO Durinox dus een absolute nieuwigheid. Het doel was om een oppervlakte te creëren die extreem resistent was, met Durinox als resultaat. Er worden hier dus geen bijkomende lagen gebruikt om dit effect te bekomen. De gebruikte techniek wordt reeds gebruikt in de lucht-en ruimtevaarttechnologie, maar is uniek in de productie van keukenwerkbladen. BLANCO zorgt met dit werkblad voor een wereldprimeur. De resultaten zijn over de hele lijn indrukwekkend en het patent voor deze innovatie werd reeds aangevraagd. Door de speciale oppervlaktestructuur kunnen vingerafdrukken ook makkelijker verwijderd worden, bijvoorbeeld met een vochtig microvezeldoekje.

Uiteraard bezit Durinox alle positieve eigenschappen van roestvrij staal, onder andere omtrent hygiëne en duurzaamheid. Dit in combinatie met het visuele aspect, bevestigt de compromisloze kwaliteit van de hightech BLANCO SteelArt productie. Individuele oplossingen en het aanbieden van opties in de keuken staan centraal bij Durinox. De integreerbare BLANCO ZEROX spoelbak met de Durinox-oppervlakte biedt een unieke, exclusieve Systeemdesign-oplossing aan. Met de Durinox werkbladen zijn afwerkingen van 12-100 mm dikte en lengtes tot 3,80 meter mogelijk. Dit hoogwaardige materiaal is zowel beschikbaar met unieke BLANCO randuitvoeringen met radius R1, als in de SolidEdge uitvoering.

Door deze baanbrekende materiaalinnovatie ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën op vlak van keukendesign. Deze roestvrij stalen werkbladen zijn op vlak van functionaliteit, onderhoud en esthetiek compromisloos. Het BLANCO SteelArt programma biedt nu in totaal drie verschillende soorten rvs uitvoeringen aan: Durinox, zijdeglanzend en zijdemat. Een ongeëvenaard materiaal met verschillende designopties.

www.blanco.be

Meer van : BLANCO Benelux Kitchen Technology

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent