wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  fornuis  /   pole-position-and-hot;-supersnel-zonder-oververhitting

Pole position and hot; supersnel zonder oververhitting

Geen restwarmte, veiliger en dezelfde eigenschappen als gas; Inductie is de way to cook. Menig chefkok is al overgestapt. Water kookt bijvoorbeeld al 40% sneller op de magnetische platen.

Geen restwarmte, veiliger en dezelfde eigenschappen als gas; Inductie is de way to cook. Menig chefkok is al overgestapt. Water kookt bijvoorbeeld al 40% sneller op de magnetische platen. web2.achica.com

De verhitting is instant, enkel een klein probleem. Op inductie staan pannen met een dikke bodem. Dat verhitte tot nog toe langzaam. Valira zag, kwam en tackelde het probleem; Black Induction is de naam.

Koning van snelheid

Klinkt mysterieus en is het deels ook. Door een speciaal procédé waarbij een stalen bodem een laag onder druk gegoten aluminium omsluit, staat de pan garant voor super snelle verhitting. Koning van snelheid, de formule 1 onder de pannen. Pan op de plaat en een kloksnelheid van onder de minuut.

Binnen een minuut naar maximum hitte. Hier zorgt de stalen plaat wel voor. Het aluminium zorgt vervolgens voor de perfecte verdeling van de warmte.
Unieke kwaliteit zit in de speciale staal/aluminium combi en de drie ultra sterke coatings aan de binnenzijde. Totaal goed voor een 6mm dikke bodem. Het totaal maakt de pan sterk, duurzaam en overvormbaar.

De serie bestaat uit koekenpannen, grillpannen en braadpannen. De pannen zijn standaard uitgevoerd met anti-kras laag, soft-touch grepen en een gladde bodem. De bodem is magnetisch en vervaardigd van rvs 18/0.

Advies verkoopprijs: Black Induction vanaf euro 40,00.
Verkoop- en productinfo: Valira, tel: +31 (0) 6.41.46.64.22. of kijk op www.valira.com.

Publicatiedatum: 16 april 2009

 

 

 

 

Tags: wonen keuken pan Valira Black Induction inductie koken magnetische platen pannen koekenpan instant soft-touch grepen braadpan

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent