wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  fornuis  /   het-ultieme-kookcomfort-van-bosch

Het ultieme kookcomfort van Bosch

Koken is veel meer dan een maaltijd bereiden. Koken is een creatieve en expressieve manier om iets heel persoonlijks te creëren.

Koken is veel meer dan een maaltijd bereiden. Koken is een creatieve en expressieve manier om iets heel persoonlijks te creëren.

Wie kookt, laat iets van zichzelf zien. Met een eigenzinnige, karakteristieke rangecooker van Bosch haalt men een echte persoonlijkheid in de keuken. Het nieuwe assortiment rangecookers bestaat uit zes fornuizen.

 

Bosch rangecookers
De Bosch-serie kent drie verschillende fornuizen, ieder met een breedte van 90 cm. Het herkenbare, robuuste design van Bosch komt onder meer naar voren in de stoere handgrepen en bedieningsknoppen. Twee modellen hebben een grote oven van 94 liter. Het derde model biedt een gedeelde ovenruimte om tegelijkertijd ovengerechten te kunnen bereiden met uiteenlopende bereidingstijden en –temperaturen.

Bosch-Solitaire rangecookers
De drie Bosch-Solitaire fornuizen worden gekenmerkt door hun riante afmetingen. Naast een model van 90 cm breed zijn er fornuizen van 100 cm breed en 120 cm breed. Het 100 cm brede fornuis combineert een oven met 56 liter binnenruimte met een (iets) kleinere oven van 30 liter. Het fornuis van 120 cm breed is de overtreffende trap: een oven met een inhoud van 30 liter plus een oven van maar liefst 75 liter. Daarnaast beschikt ieder fornuis over een krachtige wokbrander en een roestvrijstalen fry-topplaat voor bijvoorbeeld Teppan Yaki bereidingen.

Publicatiedatum: 19 mei 2011
Meer informatie: www.bosch-home.nl

Tags: wonen keuken bosch kookcomfort rangecomfort solitaire

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent