wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  audiovisueel  /   techniek-maakt-het-leven-makkelijker

Techniek maakt het leven makkelijker

Technische snufjes zijn niet meer uit ons leven weg te denken. We zoeken alles online op, we willen altijd en overal een filmpje kunnen kijken of muziek luisteren.

Technische snufjes zijn niet meer uit ons leven weg te denken. We zoeken alles online op, we willen altijd en overal een filmpje kunnen kijken of muziek luisteren.

En waar de huiskamer steeds meer betrokken wordt bij de keuken willen we ook de luxe die daarbij hoort.

Muziek in de keuken

Een keukenweegschaal met iPod-dock: ideaal voor de muzikale kok. ADE-Germany heeft keukenweegschaal Rihanna voorzien van de mogelijkheid om muziek te luisteren terwijl je aan het koken bent. Het model met de iPod-dock heeft een ingebouwd lcd-schermpje en om het geluid van uw iPod optimaal weer te kunnen geven heeft de Rihanna een ingebouwde 2-Watt luidspreker onder een glasplaat. De glasplaat is vervaardigd uit veiligheidsglas. Wegen is mogelijk in stappen van 1 gram tot maximaal 5 kilo. Koken zal nooit meer hetzelfde zijn.
ADE

Automatisch afzuigen

Con@ctivity: een innovatief systeem voor communicatie tussen afzuigkap en kookplaat, dat zorgt voor een automatisch geregeld afzuigproces. Met Con@ctivity wordt, na de kookplaat, de afzuigkap automatisch ingeschakeld. De afzuigkap doet hierbij geheel zelfstandig zijn werk, waardoor men altijd het juiste afzuigvermogen heeft. Alle aandacht kan worden gericht op het koken zelf. Bovendien blijft het bedieningspaneel van de afzuigkap merkbaar schoner, want het regelen van het vermogen met vette vingers is overbodig. Na de bereiding volgt met Con@ctivity een automatische nalooptijd. Daarna worden de afzuigkap en de verlichting uitgeschakeld.
Miele

DVD kijken in de keuken

Met de Conceptline 45 van Küppersbusch is het mogelijk om verschillende 45 cm hoge inbouwapparaten elegant te combineren. Nieuw in de Conceptline is de 19 inch LCD TV mét ingebouwde DVD speler. Küppersbusch had al een inbouwtelevisie, maar door de uitbreiding met een DVD-speler is het nu mogelijk om tijdens het koken een DVD met recepten te bekijken. Verder heeft Küppersbusch bijna alle ovens uitgerust met een unieke Ökotherm katalysator. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht in de oven met vet, geurtjes en zwevende deeltjes wordt vervangen door schone lucht.
Küppersbusch

De keuken van de toekomst

Bij de ontwikkeling van nieuwe huishoudelijke apparatuur focust Indesit Company zich op het vereenvoudigen van het dagelijkse leven, het creëren van meer ruimte en het zo efficiënt mogelijk benutten van energiebronnen. Een voorbeeld is de Aqualift. Dit apparaat combineert een gootsteen met een dubbele vaatwasser met lift. In het ene compartiment staat de schone vaat, terwijl het andere de vuile vaat afwast. En dankzij de lift zijn de compartimenten toegankelijk zonder te hoeven bukken.
Indesit Company

Tags: wonen keuken techniek

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent