wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  afzuigkap  /   de-onzichtbare-afzuigkap

De onzichtbare afzuigkap

KitchenAid ontwerpt exclusieve afzuigkap die in het werkblad kan schuiven.

KitchenAid ontwerpt exclusieve afzuigkap die in het werkblad kan schuiven.

Met de nieuwe afzuigkap Downdraft verrast KitchenAid weer alle keuken- en designliefhebbers. Het model is dan ook een exclusief staaltje techniek: erg efficiënt in werking en erg discreet in opgeborgen stand. Zo kan de afzuigkap, die achter de kookplaat wordt geïnstalleerd, volledig in het werkblad schuiven. Voor een nieuw gevoel van ruimte in de keuken.

 

In plaats van standaard boven de kookplaat, wordt de Downdraft-afzuigkap van KitchenAid achter de kookplaat geplaatst. Het legendarische merk bewijst hier nogmaals zijn innovatieve manier van denken mee.

De Downdraft-afzuigkap schuift, met een simpele druk op de knop, automatisch in positie als je hem nodig hebt. Is hij niet in gebruik, dan houdt hij zich schuil in het werkblad. Aan efficiëntie moet het geïntegreerde design niet inboeten: met een afzuigcapaciteit van 900 m3/u levert deze KitchenAid prima prestaties, in alle stilte. Je kan de motor op drie snelheden instellen, met een speciaal programma voor intensief gebruik. Weg stoom en weg storende geuren, dankzij een voortdurende verversing van de lucht in de keuken.

Het afzuigingspaneel is van staal, de bovenkant is uitgevoerd in zwart glas. Een sober en stijlvol design dat perfect samengaat met gebruiksgemak. De Downdraft van KitchenAid staat dan ook voor ontspannen koken, met een tiptoetsbediening met blauwe led. Vingerafdrukken krijgen geen kans dankzij het EasyClean roestvrij staal. En de metalen vetfilters kan je in een oogwenk verwijderen en schoonmaken, met de hand of in de afwasautomaat.

Ook het type aansluiting maakt Downdraft flexibel: je kan kiezen tussen klassieke afvoerwerking of recirculatie waarbij koolstoffilters een luchtafvoer naar buiten overbodig maken.

Meer informatie: www.kitchenaid.nl.

Publicatiedatum: 9 december 2011

Tags: wonen keuken afzuigkap kitchenaid werkblad afzuigsystemen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent