wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  afzuigkap  /   neerim-plafondunit

Neerim plafondunit

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Door jarenlange ervaring adviseert keukenventilatie- en maatwerkspecialist ABK InnoVent voor elke situatie de juiste afmetingen en het juiste type externe motor.

Productomschrijving


In deze lichte opstelling is goed te zien hoe de afzuigkap mooi geïntegreerd kan worden in het interieur. Deze NEERIM plafondunit is uitgevoerd in exact dezelfde witte kleur als het plafond.

Door jarenlange ervaring adviseert keukenventilatie- en maatwerkspecialist ABK InnoVent voor elke situatie de juiste afmetingen en het juiste type externe motor om een stille maar efficiënte werking te garanderen. Er kan gekozen worden uit diverse afmetingen, verlichtingsopties en kleuren en zelfs een optionele CMVR®uitvoering. Dit gepatenteerde systeem maakt het mogelijk om de  afzuigkap op elk CMV/WTW systeem aan te sluiten, dus met garantie van optimaal functioneren door afvoer van vocht en verbrandingsgassen, maar energiebesparend doordat er geen onnodig warmteverlies meer is.

De NEERIM is ook leverbaar in dezelfde kleur als het plafond. Met de vele standaardmodellen en de uitgebreide maatwerkmogelijkheden is de NEERIM ideaal voor keukenontwerpers en architecten doordat hoogwaardige ventilatietechniek nu verstopt kan worden in een persoonlijk ontwerp.
 

Meer van : ABK InnoVent

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent