wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  afzuigkap  /   elica-afzuigkap

Elica Isolabella

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Design en een hoogwaardige technologie zijn de kenmerken van elke Elica afzuigkap. De Isolabella is een uitstekend voorbeeld van deze twee cruciale kwaliteiten. Hierdoor laten we eens te meer zien dat schoonheid en hoogwaardige prestaties, eigenschappen zijn die door alle afzuigkappen van Elica gedeeld worden.

Productinformatie

Compleet, onmiskenbaar lijnenspel met oog voor detail, omgeven door een paneel van veiligheidglas geeft Isolabella een uniek uiterlijk, het perfecte uithangbord voor het EVOLUTION systeem. Een zeer elegant model, ingetogen design samengevoegd met de verfijnde technologie.


Hoogwaardige technologieën worden samen gebracht in een smalle, compacte en uitermate elegante afzuigkap die gekarakteriseerd wordt door een fantastische afwerking en uitstekende prestaties. En zo ontstaat een nieuwe system “EVOLUTION” genaamd.


“EVOLUTION” range bevatten extreem praktische filters die hygiëne garanderen. De rvs vetfilters en de actief koolstoffilters kunnen beide in de vaatwasmachine gewassen worden. Na droging kunnen ze dan weer terug geplaatst worden.


Het apparaat kan op afstand bediend worden met een elegante afstandsbediening (als extra accessoire te bestellen), waarbij een verlichte indicatie op de staaf-schakelaar aangeeft wat de status van werking is. Als de afstandsbediening niet voorhanden is dan kan de afzuigkap gemakkelijk via het staafpaneel bediend worden door deze lichtjes te beroeren waarna de verschillende functies actief worden. Iedere functie heeft zijn eigen kleur, wel zo handig.

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl of stuur een email naar info@axiair.nl.

Blijf op de hoogte via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/

Download hier de catalogus van Elica 2016


Bezoek ook onze webwinkel:

 

 

Meer van : aXiair B.V.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent