wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  afzuigkap  /   axiair-alaro-dmu

aXiair Alaro DME

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

aXiair afzuigkappen met luchtafvoer of zonder afvoer met plasmafilters, Domaplasma®-luchtzuiveringstechnologie met zeer hoge efficiency!

aXiair ALARO DME INDERBOUW AFZUIGKAPPEN

aXiair Domaplasma realiseert doorbraak met plasmafilters voor afzuigkappen voor Domaplasma.

Kookluchtjes in huis vindt niemand prettig en iedereen wil graag dat de lucht in huis schoon is. Daarom heeft aXiair de Domaplasma luchtzuivering ontwikkeld met een capaciteit tot meer dan 900 m3/uur. aXiair heeft inmiddels tien jaar product- en marktervaring met de Domaplasma zuiveringstechnologie, ook voor zware huishoudelijke toepassingen. Deze expertise heeft het bedrijf optimaal ingezet bij de ontwikkeling van haar nieuwe serie DomaplasmaNG plasmafilters voor afzuigkappen.

De meer traditionele (kool)filtersystemen verliezen vaak al na een paar maanden hun werkzaamheid en moeten dan vervangen of gereinigd worden. Bij de DomaplasmaNG plasmafilter is dit niet het geval. Bij dit systeem worden niet alleen de kook- en bakgeuren, maar ook de meeste in de lucht rondzwevende micro-organismen – mede door het in de plasmafilter opgewekte atmosferisch koud plasma - vrijwel volledig en zeer effectief vernietigd. Ook na jarenlang gebruik werkt de DomaplasmaNG plasmafilter zeer efficiënt en zorgt het filter naast optimale luchtreiniging ook voor een forse energiebesparing. Bovendien is er nauwelijks onderhoud of vervanging nodig, afgezien van het zoals gebruikelijk regelmatig reinigen van de vetfilters.

Bijkomend voordeel van het nieuwe type DomaplasmaNG plasmafilter is dat deze onafhankelijk is van de bediening van de meeste modellen en merken afzuigkappen. Daardoor is het mogelijk de DomaplasmaNG plasmafilter toe te passen op vele modellen zowel nieuwe als bestaande afzuigkappen. Het unieke systeem, waarbij kosten bespaard worden omdat er geen ingewikkelde luchtafvoersystemen of externe motoren nodig zijn, is toepasbaar in elk type woning en verkrijgbaar in een groot aantal modellen en uitvoeringen, in standaardmaten maar desgewenst ook als maatwerk.

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl, www.domaplasma.com of stuur een email naar info@axiair.nl.

Blijf op de hoogte via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/

Bezoek ook de productpagina: aXiair Alaro DME

Meer van : aXiair B.V.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent