wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  achterwand  /   visualls

Visualls.nl

Een originele keukenachterwand van Visualls.nl met print in fotokwaliteit. Ook leverbaar als print op hittebestendig glas! Showroom is open van di t/m za.

Onderhoud Visualls

Een Visuall is 3mm dik plaatmateriaal, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de keuken. Zowel het formaat van de achterwand als de print die er op komt wordt door ons op maat ontworpen voor de betreffende keuken.

Keuze uit bijna 100 ontwerpen uit de standaard collectie, maar je eigen foto of ontwerp op een Visuall laten verwerken is ook mogelijk. Een originelere keukenwand kán bijna niet!

Visualls zijn niet poreus en glad van oppervlak. Hierdoor zijn onze achterwanden hygiënisch en makkelijk schoon te houden. De matte toplaag zorgt er voor dat er geen strepen achterblijven na het schoonmaken en dat er geen hinderlijke spiegelingen/schitteringen ontstaan. Spetters zijn hierdoor ook veel minder zichtbaar.

Montage Visualls

Een Visuall is makkelijk zelf te monteren. Gaten voor stopcontacten/schakelaars e.d. zijn eenvoudig te zagen met een gatzaag of decoupeerzaag. Een Visuall wordt met montagekit op de bestaande muur (of tegelwerk) gelijmd. Onzichtbare bevestiging dus. Montage en inmeten via Visualls.nl is ook mogelijk.

Topkwaliteit, korte levertijd, maatwerk, scherp geprijsd. Onze showroom geopend van dinsdag t/m zaterdag. Kom gezellig bij ons langs!

Design rugwanden keuken

Onze eigen ontwerpstudio maakt het mogelijk om zelf foto’s of ideeën aan te leveren voor een unieke keukenachterwand. www.visualls.nl 

Meer van : Visualls.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent