wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  achterwand  /   tablethouder-RingO

Tablethouder RingO

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Vogel's de universele tablethouder RingO; geschikt voor elke 7-12 inch tablet.

Vogel’s - expanding tablet experiences

Al decennia lang ontwikkelt Vogel's steunen voor tv's en audio-systemen. En dus was het een logische stap om praktische oplossingen te gaan ontwerpen voor de bevestiging van tablets. De tabletsteun, gebaseerd op de RingO-technologie bestaat al sinds 2010. Maar nu zijn de ontwerpers van Vogel’s een stap verder gegaan. Met gepaste trots presenteert Vogel’s de universele tablethouder, die geschikt is voor elk merk tablet van 7-12 inch.

Flexpakket voor tablets – altijd klaar om een handje te helpen

Gebruik je de tablet graag in de keuken tijdens het koken? Geniet nu nog meer van koken met het flexpakket van Vogel’s (TMS1030). Zo neemt de tablet geen ruimte in beslag op het aanrecht en komen er ook geen spetters op.

Met de tablet-muurbeugel bevestig je de tablet gemakkelijk aan de wand, kast of op een andere handige plek waar je hem goed kunt zien. Klem de Vogel's houder aan elke willekeurige tablet en klik hem aan de stijlvolle steun met het innovatieve RingO-bevestigingssysteem. Dankzij de flexibele drager kun je de tablet uittrekken, draaien en kantelen tot hij precies op de goede plaats staat. Zoek recepten op, kijk naar een kookles of zelfs naar uw favoriete tv-programma terwijl je in de keuken bezig bent.

Wandpakket voor tablets – muziek en app’s onder handbereik

Op een tablet naar muziek luisteren of tv kijken is de ideale manier om te ontspannen in bad. Daarbij wil je natuurlijk niet het gevaar lopen dat de tablet in het water valt. Daarom werd het wandpakket ontworpen, deze bestaat uit een tablet houder en twee muurbeugels. Vogel’s heeft het TMS 1010 wandpakket voor tablets speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer, zodat de tablet veilig blijft, niet nat wordt en niet op de grond valt. Geniet zorgeloos van uw favoriete muziek, tv-programma of app terwijl je heerlijk tot rust komt of je klaarmaakt voor de werkdag.

Vogel's universele tablethouder voor alle tabletmerken

De stijlvol ontworpen tablethouder van Vogel's is geschikt voor alle tablets van 7 t/m 12”(15 - 22 cm) en 0,2 t/m 0,5” (0,5 t/m 1,3 cm) dik. Alle pakketten bevatten het unieke, universele Vogel's RingO-bevestigingssysteem dat je makkelijk aan de tablethouder vast kan klikken. Meer informatie vind je op: www.vogels.com/tabletmounts.

Meer van : Havoned

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent